• 9.374.148 stemmen

The Map That Leads to You (2025)

Romantiek / Drama | 96 minuten

Genre: Romantiek / Drama

Geregisseerd door: Lasse Hallström

Met onder meer: Madelyn Cline, K.J. Apa en Josh Lucas

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot The Map That Leads to You

"Love is a journey worth taking."

Heather heeft net haar studie afgerond als ze van een vakantie in Europa geniet. Op haar reis ontmoet ze de enigmatische Jack met wie ze meteen een aantrekkingskracht voelt. De twee vormen al snel een stel, maar voelen het einde van de vakantie naderen. Hun eigen leven dat zich op verschillende continenten afspeelt, valt dan ook moeilijk te rijmen met een potentiële langdurige relatie. Hoe hun beslissing ook zal luiden, feit is dat Heathers leven door Jack voorgoed zal veranderen.

avatar van scorsese

Aardige film over drie Amerikaanse vriendinnen die een reis door Europa maken. Een wat zoetsappig romantisch drama met voorspelbare personages die verder wel doet wat het moet doen. Vervelend wordt het dus nergens, mede dankzij de prachtige locaties die voorbij komen.

avatar van schumacher

schumacher

Zoetsappig romcom filmpje met de mooie hoofdrolspeelster die ook mee doet in de bekende serie Outer Banks. Goede actrice.

Filmpke is nergens saai & kabbelt lekker & rustig verder, niets mis mee, wat mooie landschappen ook, leuk verhaaltje, uiteraard zoals vaak voorspelbaar.

Als ik 1 klein minpuntje moet geven dat is dat de chemie er voor mij niet volledig was met haar tegenspeler, nochtans deed die het gewoon goed ook maar ik miste toch die chemie, in bv Outer Banks heb je wel meer dat gevoel met die kerel waar ze mee samen is.

Niettemin is dit een leuk filmpje die je best met je vriendin bekijkt (ik heb dat geluk helaas niet dusja...). Er zijn betere romcoms dan dit maar ook stukken minder goed. Daarmee een 3.5

avatar van Shadowed

Shadowed

Regisseur Lasse Hallström is op zijn oudere leeftijd de kunst van het filmisch dirigeren niet verleerd, maar zijn nieuwste project vanuit Amazon Prime is toch wat mislukt. The Map That Leads to You is namelijk erg gemaakt in het tonen van emoties en de chemie tussen K.J. Apa en Madelyn Cline komt dan ook nooit van de grond. Apart van elkaar acteren deze twee namen op professionele wijze diens clichématige personages naar voren, maar echt samenkomen doen ze niet. Hallström brengt een aantal Spaanse achtergronden verder warm in beeld en het begin loopt vlot, maar eenmaal de romance naar buiten komt valt de film een beetje dood. Het is bovendien best jammer dat de uiteindelijke Europese reis zich enkel beperkt tot één enkel land.