• 9.373.245 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Brant Daugherty

Met onder meer: Novi Brown, Terrell Carter en Kimberly Daugherty

Plot Alone in the Dark

Bri Collins en haar voormalige man Michael zijn veroordeeld voor effectenfraude. Hoewel hij achter de tralies zit, mag Bri haar straf van één jaar thuis uitzitten aan het meer. Verveling slaat op een gegeven moment om in angst als Bri vermoedt dat er een indringer in haar huis is geweest. Omdat de politie haar niet gelooft, besluit ze privédetective Xavier in te schakelen. Samen trachten ze te achterhalen wie haar kwelt.

avatar van Shadowed

Shadowed

Erg flauwe film van Tubi. Een platform waar je overigens sowieso niet heel veel kwaliteit van hoeft te verwachten. Tegenwoordig zijn ze ook begonnen met het maken van zelfgeproduceerde films. Een echt goede film daartussen moet ik nog ontdekken, maar na het zien van werkjes zoals Alone in the Dark ga ik daar ook absoluut geen haast achter zetten. Wat deze film vooral nekt is de compleet achterlijke uitkomst, de saaie relatieopbouw tussen Carter en Brown en de TV-achtige aanpak waardoor een hoop spanning niet wordt benut. Ik vind Daugherty als regisseur vooral een wat luie indruk achterlaten. Aan cinematografie evenals verlichting wordt geen aandacht besteed, maar ook het acteerwerk laat te wensen over. Ik twijfel er niet aan dat de cast wel degelijk kan acteren, maar de kleurloze invulling van deze specifieke personages laat te wensen over. Helemaal de schuld van de acteurs is dat overigens niet, het makkelijke en vooral saaie script geeft ze daartoe geen ruimte. Het enige dat ik oprecht nog een beetje interessant vond was het mysterieuze karakter van Carter, maar dat neemt enkel 3 minuten van de film in beslag. Het vormt allemaal een combinatie voor een zeer ondermaatse film die ik snel ben vergeten.