• 9.373.656 stemmen

Geregisseerd door: Robert Schinkel

Met onder meer: Sanne Langelaar, Mike Libanon en Loek Peters

Gesproken taal: Nederlands en Engels

Plot Complete

In een verlaten fort probeert een doorgedraaide man zijn verloren liefde terug te vinden. Hij is bereid om daarvoor grote offers te brengen. Alles, om weer compleet te zijn.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Jeetje wat saai, meer valt er eigenlijk niet te zeggen

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Bizarre score-grafiek, paar 5jes, meerdere 0.5 tot 1'jes, met een dikke 5/10, ook weinig reacties en/of reviews. Op IMDb dan weer 6.9/10, wat dan weer hoog is, maar ook maar uit 72 stemmen...mmmjuaa kzal het zelf moeten zien, waar ie vr mij dan ergens zit op de grafiek.

avatar van lang pee

lang pee

Dit is compleet een afschuwelijk saaie film die je best niet bekijkt, zelfs kijken naar een boom is spannender