• 9.374.489 stemmen

Met onder meer: Leonor Oberson en Cyprien Colombo

Gesproken taal: Frans

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot Diagonale

Een jong stelletje is aan het vrijen. Zij vraagt hem of hij een condoom bij zich heeft. Hij heeft er geen, maar dat lijkt zijn enthousiasme echter niet te beteugelen.

avatar van Fisico

Fisico

Ik weet niet goed wat ik hiermee moet. Een vrijscène, niet meer dan dat. Niets bijzonders. Op Youtube zat een leeftijdsbeperking op, maar ik vind het erg omslachtig om dat te weerleggen. Gelukkig kon ik wel makkelijker bij Vimeo terecht: Diagonale | Film on Vimeo

Eventueel toch een achterliggende boodschap van sociale druk of dominant gedrag al vind ik hoegenaamd niet dat de man als predator bestempeld moet worden. Die had gewoon goesting en de vrouw onderging én verschoot op het einde, maar wees duidelijk NIET af tijdens het lepeltje-lepeltje liggen... Sociologisch best interessant, maar mocht de video ernaar suggereren, sporen van seksueel ongewenste handelingen vond ik er niet in terug.

Misschien dat John Milton er een ander idee over heeft?

avatar van Fisico

Fisico

Of narva77?

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ik was al bang dat ik moest reageren Inhoudelijk stelt deze short inderdaad niet echt veel voor, maar ik vond de houding van de vrouw op zijn minst wel bijzonder; in beginsel wil ze niet zonder condoom, volgens mij ook omdat ze elkaar ook nog maar net kenden(?), en omdat ze wellicht niet gelijk het risico wilde lopen om aan de man “vast te zitten”, mocht ze onverhoopts zwanger raken, maar gaandeweg laat ze het in feite gewoon gebeuren, althans, naar het lijkt. Sociale druk? Bang om afgewezen te worden? Of misschien komt ze er achter dat hij misschien wel de ware is en heeft ze er uiteindelijk toch vrede mee mocht ze alsnog zwanger raken? Lastig te bepalen.

avatar van John Milton

John Milton

Als die wet van Grapperhaus door is, is hij strafbaar, maar geen idee of dat zo is of niet. Sowieso zal hij daar als fictieve Fransoos geen last van hebben, maar ik noem het toch even.

Ik vind het sowieso moreel wel laakbaar wat hij doet, ze geeft duidelijk (en meermaals) aan waar haar grenzen liggen, en hij negeert ze gewoon omdat hij horny AF is.

Verder maakte de short op mij ook niet zoveel indruk, helaas. Wat leeftijd betreft, Gelukkig hoef ik die nooit te verifiëren. Ik ben altijd ingelogd op YouTube, handig om te kunnen zien of je een short al gezien hebt of niet.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

John Milton schreef:

Ik hoef ook nooit mijn leeftijd te verifiëren, al jaren een YT-account. Ik denk dat dat alleen is voor mensen zonder account, of gebruikers die recent een YT-account hebben aangemaakt…?

avatar van ArnoldusK

ArnoldusK

• 2058 stemmen

Een zeer populaire short op YT en het is me een raadsel waarom. Bijzonder hoe , na tweemaal weigeren, de vrouwfiguur plots wél coïtus toelaat. Punt is duidelijk, maar verdomd onrealistisch nagebootst.