• 9.374.446 stemmen

Geregisseerd door: Andrew Cymek

Met onder meer: Brigitte Kingsley, Landy Cannon en Troy Blundell

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Home for Harvest

Katie reist de wereld over om te schrijven over de allermooiste plekken. Maar dan wordt ze tot haar verbazing voor haar volgende opdracht naar Greenville gestuurd, haar geboorteplaats. Ze mag verslag doen van het jaarlijkse oogstfeest. Ze heeft haar geboorteplek jaren geleden niet voor niets verlaten en ziet dan ook erg op tegen het schrijven van het artikel. Als ze dan ineens haar ex tegenkomt wordt ze er nog meer aan herinnerd waarom ze weg is gegaan. Maar gelukkig ziet ze ook de mooie dingen die het plaatsje te bieden heeft, én ze ontmoet een nieuwe man.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jordybeukeboom

jordybeukeboom

Mijn glazuur is van mijn tanden gesprongen!

Het concept is aardig, maar weinig origineel. De uitvoering is ongeloofwaardig door het gebruik van te weinig figuranten.

Wat overblijft is een warm, maar over-Amerikaanse niemendalletje. Landy Cannon speelt een leuke en overtuigende rol.