• 9.373.905 stemmen

Geregisseerd door: Richard Prendergast

Met onder meer: Jolie Lennon, Benjamin Hartley en Gaynor Fraser

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot Sylvia

Een liefdevolle familie vertrekt in een oude Opel Senator, die door de kinderen Sylvia is gedoopt, op weg naar wat een zorgeloos familie-uitje lijkt. Ze zingen, stoppen voor ijsjes en spelen spelletjes onderweg. Naarmate de reis vordert blijkt echter dat niet alles is wat het lijkt. Wanneer de eindbestemming is bereikt, wordt de hartverscheurende conclusie van dit waargebeurde verhaal onthuld.

avatar van John Milton

John Milton

Te zien op YouTube

Sentiment is heel moeilijk om goed uit te voeren, althans op een manier dat ik niet naar een teiltje grijp. Zeker in een short. Nu helpt het op dat vlak wel als je een beetje tegen de droesem van een flesje merlot aankijkt, maar dan nog. Sylvia verraste en raakte mij, en aan het cijfer te zien Narva77 ook.

Mooi. 3,8*

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Sylvia verraste mij zeker John Milton, het einde had ik totaal niet verwacht. Al wordt er natuurlijk in het plot al ergens op gehint, zonder te spoileren. Waargebeurd, en de foto’s tijdens de aftiteling stemmen toch nog enigszins “gelukkig”.

avatar van missl

missl

Prachtige korte emotionele film die bij mij binnen kwam