• 9.373.363 stemmen

How to Use Your Coconuts (2001)

Komedie | 3 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Geoff Lindsey

Met onder meer: Michael Palin, Enn Reitel

Plot How to Use Your Coconuts

Een kokosnoot dient voornamelijk om op te eten, maar de Minister van Voedsel (Michael Palin) legt uit op welke manieren je een kokosnoot nog meer kunt gebruiken.

avatar van Metalfist

Metalfist

Een tijd geleden was ik The Holy Grail nog eens aan het herkijken en kwam bij het bekijken van de tweede disc met extra's opeens deze kortfilm tegen. Een gortdroog instructiefilmpje waarin de Minister of Food (Michael Palin) uitlegt wat de stappen zijn om met een kokosnoot het geluid van galopperende paarden kunt maken, mensen die The Holy Grail hebben gezien weten wel waar ik het over heb. Een leuk idee op zich, maar ik betwijfel of dit in de hoogdagen van de groep de uiteindelijke cut van de film wel had gehaald. Het lijkt er ook op dat dit zonder enige inmenging van de rest van de Pythons is gemaakt, maar gelukkig is Palin wel één van mijn favorieten.

avatar van John Milton

John Milton

Te zien op YouTube, voor wie benieuwd is. Verder voeg ik me bij MF.