• 9.374.079 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Ashley Hamilton

Met onder meer: Bill Moseley, Lin Shaye en Sofia Mattsson

Plot Gothic Harvest

De aristocratische, welgestelde Franse familie Boudine verhuist halverwege de 18e eeuw naar New Orleans. Daar ontmoet hun mooie, jongste dochter de verloofde van de legendarische voodoo-koningin Marie Laveau. De familie Boudine heeft een baby en probeert dit voor iedereen geheim te houden. Laveau ontdekt het geheim en vervloekt de familie.

avatar van Harmonica Man

Harmonica Man

Deze film kwam in mijn bezit en ik moet zeggen dat hij me toch wel verraste. Er wordt een heel blik vrouwelijk schoon opengetrokken met Sofia Mattson (Amelia) als hoogtepunt. Het verhaal speelt zich af in New Orleans gedurende Mardi Gras. Amelia is lid van een familie die gekweld wordt door een vloek. De plaatselijke undercoveragent, gespeeld door Bill gaat op onderzoek uit met een paar vriendinnen waarvan er één is meegegaan met de knappe zoon van de familie. Lin Shaye heeft ook een rol en acteert vanuit een rolstoel maar ze zet wel weer een creepy dame neer. Het laatste kwartier is het heftigst en de soundtrack is ook lekker vet. Stevige rock/metal. Voor de liefhebbers, ik heb hem op een usb-stick.

avatar van Noodless

Noodless

Tijdens Mardi Gras gaan 4 mooie meiden , Ashton Leigh, Tanyell Waivers, Mary Alice Risener en Abbie Gayle, de bloemetjes buiten zetten. De laatste komt in contact met een eigenaardige kerel die de zoon is van de familie Boudine waarover een vloek rust. Bill Moseley speelt een rare detective die samen met de drie andere dames op zoek gaan naar Hope ( Abbie Gayle ). Zijn onderlinge gesprekken en verleidingen met Tina (Mary Alice Risener) zijn wel grappig. De grootste troef van de familie Boudine ( en van de film ) is de knappe Sofia Mattsson die menig mannen en vrouwen zal verslinden. Maar de familie heeft nog wat eigenaardigheden zoals Lin Shaye die in een rolstoel de volledige controle heeft over de familie en de gekke Dolly gespeeld door Ciara Rizzo. Niet zo slecht als de recensies laten vermoeden. 5/10