• 9.373.692 stemmen

The Bigfoot Project (2017)

Komedie / Mockumentary | 90 minuten

Genre: Komedie / Mockumentary

Alternatieve titel: Project Bigfoot

Geregisseerd door: Ricardo Herrera

Met onder meer: Andy Goldenberg, Emily O'Brien en Nick Armstrong

Plot The Bigfoot Project

"Based on actual events. Not really."

Steve (Andy Goldenberg) wil een film over bigfoot maken. Meer in het bijzonder, hij wil een film maken over het ontdekken van bigfoot. Na een ontmoeting met de dwaze kluizenaar Willie Ray (Kevin Farley), besluit het team van amateur filmmakers naar het binnenland van de staat Georgia te gaan, om te zoeken naar het beest.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Collins

Collins

Een nauwelijks vermakelijke parodie op het Found Footage genre. Een heuse mockumentary over Bigfoot, die tegelijkertijd een mockumentary uit de onderklasse der mockumentaries is.

Het begin is het leukst en levert een paar lachjes op. Daarna deugt er niets meer van.

Het begin bestaat uit interviews met een heel scala aan dorpsgekken en is redelijk te doen. We zien rare gedegenereerde typetjes die met hun gekke antwoorden en gekke gedrag enige lachlust opwekken.

Verder is het echt niet veel. De meeste grappen liggen voor de hand. De personages zijn niet leuk. Eigenlijk is er verder niets dat memorabel genoeg is om enige gedachte of tekst aan te wijden.

De film laat zich het best bekijken als je onder invloed bent en alle besef van normatief denken kwijt bent, denk ik. Heb ik dus niet gedaan.

avatar van Donn Gosse

Donn Gosse

Niet op letten wat hier geschreven staat! onder als boven ! of in het midden! of achterkant van bladzijde Het was fantastisch!!!

avatar van Donn Gosse

Donn Gosse

Kijk al uit naar een vervolg! Iedereen was geweldig in de film! I'm captain Steve signing off .. stay tuned haha