Katharina, die Nackte Zarin (1983)
Genre: Erotiek
West-Duitsland
Geregisseerd door: Scott Hunt
Met onder meer: Uschi Karnat, Werner Singh, Jean-Paul Blondeau
5,4 (165)
Plot Katharina, die Nackte Zarin
Erotische film over de seksuele uitspattingen aan het hof van Katherina de Grote van Rusland op het moment dat de opstandige Kozakken de orde en rust in het tsarenrijk dreigen te verstoren. De tsarina laat staatszaken over aan de grootvorst, terwijl ze zelf het bed deelt met jonge cavalerie-officieren.
Imdb quote:
If you like this title, we also recommend...
Boot, Das (1981)
Sjan
De trailer belooft veel goeds...staat op de dvd van de nacht van de wansmaak, zoals zo vele prachtige films!
hugohei
Pssst... Majesteit !
Opstandige kozakken omsingelen het paleis ! Ze staan op het punt om de rust en orde van het rijk te verstoren !
Laat ze later maar terugkomen !
Zie je dan niet dat ik het bed deel met jonge cavalerie-officieren !
tsarina???
tsa·´ri·na (de ~ (v.))
1 echtgenote van de tsaar => tsaritsa
(bron: vandale.nl)
mikey
Haha, dit is toch die bizarre film met dat sex-apparaat aangedreven door een paard???
Dk2008
Nog niet eens zo slecht. Wreed gedeelte tijdens de jacht op een bediende. Lachwekkend gedeelte geen haar in het eten s.v.p.
Noodless
Wat was me dat voor een film ? Erotiek met neiging tot een heel ander soort genre, al blijft dat precies net gespaard.
De bosjes zijn veelvuldig aanwezig. Heel veel bloot en seksscènes dus, vaak bruut of onder gezag, soms in het lachwekkende...soms heel bizar ( denk aan de scène met het paard en een soort seksmachine ). Er komen ook andere wrede en brutale scènes in voor zoals de jacht op een bediende, ,martelingen, onsmakelijke taferelen bij een feestelijke maaltijd en een paar bloederige scènes. Uschi Karnat speelt een opmerkelijke rol als Katherina de Grote van Rusland die nood heeft aan seksuele uitspattingen. Zij is hier veelvuldig naakt te bewonderen en speelt haar rol als een op seksbeluste bitch gewoon goed. Blijkbaar is er nog een vervolg op deze film. 5/10
UmbraVitae
Hier nog zo'n pareltje uit de rioolcinema
Snak soms terug nr de 'Nacht vd Wansmaak' tijden, werden dergelijke films heerlijk ingeleid door Jan Verheyen ("Max Rockatansky") en Jan Doense ("Mr. Horror"). Is dit top kwaliteit...nope, dit is voor mij cult, net zoals ons Ilsa
Paar heerlijke scènes, een echte familiefilm voor op kerst.
MisterPink
Ook nog eens een van de historisch meest correcte verfilmingen over Catharina.
Grotendeels gebaseerd op de novelle Juliette van de Marquis de Sade waarin de seksuele escapades van de tsarina worden beschreven.
De roddel dat Catharina sterft na bestiale penetratie door een paard is helaas niet gescript maar dat mag de pret zeker niet drukken

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'