• 9.371.710 stemmen

Geregisseerd door: Hong-seon Kim

Met onder meer: Kim Woo-bin, Lee Hyun-woo en Kim Yeong-cheol

Gesproken taal: Koreaans

Plot Ki-sool-ja-deul

"Let's get down to business!"

Ji-hyeok is een elite-brandkastkraker en een vervalser. Hij werkt samen met Koo-In, die hem in contact brengt met tophacker Jong-bae. Over hem wordt gezegd dat hij al vaker partners heeft verraden. Ze gaan echter toch samenwerken om waardevolle diamanten te stelen uit een zwaarbewaakte kluis in een juwelierszaak die eigendom is van president Jo. Deze is zelf ondertussen op zoek naar een elite-brandkastkraker die hem moet helpen miljoenen te stelen uit een kluis van de douane op vliegveld Incheon.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van vranque

vranque

Leuk , solide misdaad filmpje. Oplichterij zoals we het vaak gezien hebben. Goed vermaak maar ook niet meer dan dat.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Matig misdaadfilmpje over inbreken, kluizen kraken en oplichterij met in de hoofdrol een gladde aziatische pretty boy. Het acteerwerk vond ik dan ook niet al te geloofwaardig. Ook jammer dat er weer van die flauwe humor in zit, ik kan die aziatische humor nooit zo op prijs stellen, ik irriteer me er vaak aan. Ook de actie blinkt nergens in uit, het is allemaal vrij standaard.

avatar van Collins

Collins

Rommelig en chaotisch overkomende film. Te weinig spannend en bovenal erg langdradig. Wat meer snijwerk tijdens de editing, zou niet misstaan hebben.

Het verhaal is voorspelbaar. De dubbele bodems zijn voorspelbaar. De filmische karakters zijn eendimensionaal, simplistisch en ook voorspelbaar.

Het acteerwerk is erg matig.

De grappig bedoelde scenes tijdens de aftiteling zijn niet grappig en overbodig. Gelukkig is het de laatste aanslag op het geduld van de kijker.

avatar van cinelex

cinelex

Tsja het spijt me dat een ieder verwend is met geniaal in elkaar gezette films maar ik vond dit voor Koreaans geregiseerde film een topper. Er zat wat mij betreft genoeg vaart in er werd leuk geacteerd en verveelde voor geen moment. Ik heb veel slechtere films gezien dan deze.