134.913 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.841 berichten | 4.931.379 stemmen

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)
188 stemmen | gemiddelde 2,38
mijn stem:
12 jaar geweldVerenigde Staten / Verenigde Arabische Emiraten
Actie / Fantasy
95 minuten

geregisseerd door Mark Neveldine en Brian Taylor
met Nicolas Cage, Ciarán Hinds en Idris Elba

Johnny Blaze, a.k.a. 'The Ghost Rider' (Nicolas Cage) houdt zich schuil in Oost Europa, terwijl hij moeite heeft om zijn vloek te onderdrukken. Blaze wordt gerecruteerd door een sekte om het tegen de Duivel (Ciarán Hinds) op te nemen, die van plan is om een menselijke vorm aan te nemen, namelijk die van Blaze zijn zoon, op diens verjaardag...

Vanaf 5 juni te huur
» alle films die je binnenkort kunt huren

Vanaf 4 juli te koop op DVD en Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 augustus 2011, 10:11 uur
Deze ga ik toch wel bekijken. Ik vond het eerste deel uit 2007 ook leuk. Het verhaal spreekt ook wel aan.

puckb96
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2011, 22:50 uur
Eerst deel 1 effe kijken :P

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Ghost Rider - Spirit of Vengeance (€ 16,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Ghost Rider - Spirit of Vengeance (€ 17,99)
gratis verzending

Ghost Rider - Spirit of Vengeance (€ 17,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 18:28 uur

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 18:35 uur
Word met gemak een knaller. Ghost Rider leent zich prima voor een goede film als het in handen is van de goede regisseurs. Eerste deel was niet al te best maar met Neveldine & Taylor heb je één van de betere visuele actie regisseurs. Gaat 'm helemaal worden. N&T zijn meesters.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 21:09 uur
_O^ Wohaa, Cage en Lambert... _O_. Zeldzaam hersenloos vermaak. Het einde van de trailer is te grappig...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 21:16 uur
3D? Nee, toch?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 21:20 uur
Vet trailertje :)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 21:37 uur
Minotaures schreef:
3D? Nee, toch?

Jawel maar met directors als N&T gaat dat echt een meerwaarde worden. This is gonna beat Avatar ;).

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 21:43 uur
Die trailer!!!! _O_ Ze gaan het gewoon flikken..

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 21:46 uur
Erg vet! Misschien wel de beste actieregisseurs uit het westen!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 22:02 uur
Het begin van een top comic franchise is begonnen. N&T zijn comic freaks en dat straalt er elke seconde van af. Je wordt er haast akelig van. Qua sfeer komt het ook zo dichtbij de comics. Wel erg blij dat ze wel Cage in stand hebben gehouden. Ook al weten N&T nog steeds niet of het een requel of seboot is, it tastes like gravy.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2011, 22:10 uur
ziet er cool uit zeg.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 augustus 2011, 10:30 uur
Eerste deel eens een stuk op Tv gezien. Vond er geen bal aan. Deze ziet er anders wel heel aardig uit en Neveldine/Taylor kunnen wel goede actie bezorgen een beetje met eigen stijl. Dus misschien word dit nog bioscoop voor mij. Hopelijk hoef je niet per se deel 1 gezien te hebben...

Mr_White
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 augustus 2011, 10:57 uur
De trailer steekt niet heel goed in elkaar maar weet stiekem toch te overtuigen, al was het alleen maar omdat de minpunten uit het eerste deel (amper actie en veel te luchtige sfeer) hier al verbeterd lijken te zijn.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 augustus 2011, 16:40 uur
deel 1 is echt een barslechte film, maar ik werd toch helemaal blij van de trailer! Taylor en Neveldine dat kan gewoon niet slecht gaan . Hoewel ik crank 2 toch niet zo goed vond. Maar tegelijkertijd crank wel een van mijn favoriete films is. We zullen zien, ik heb er goede hoop op.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 september 2011, 14:57 uur
toch 1 ding wat ik vreemd vind in de trailer. er zijn enkele stukken te zien in de trailer waar johnny blaze op klaarlichte dag ghost rider is. dit kan normaal toch niet want hij kan alleen ghost rider worden in het donker.
"at night in the presence of evil, the rider takes over"
. voor de rest is de trailer echt verbluffend, vooral dat einde _O^

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 september 2011, 13:33 uur
Woowww lijkt me erg vet :)
deel 1 was ook al super.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2011, 6:10 uur
Vond deel 1 van ghost rider niet zo geweldig, maar de trailer van deze nieuwe ziet er goed uit.
Kan wel zien dat het van de makers van Crank en Gamer (rauw en chaotisch camerawerk) is.
Ik vond gamer en crank 2 echt verschrikkelijk om naar te kijken, niks aan, maar het debut met Crank (deel 1) was wel erg goed.
Hopelijk word dit wat, denk het wel, de stijl van gamer en crank past gewoon bij de comic personage Ghost Rider, dat rauw en chaotisch gevoel.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2011, 15:27 uur
Clip _O_ Badass!!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2011, 15:29 uur
:Y

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2011, 19:11 uur
Alleen nog een 16+ rating en dan komt het wel goed met deze film... :P

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 oktober 2011, 17:10 uur
deze wordt echt heel vet, zie er zeer naar uit!!!

Metalfist
(crew)
avatar van Metalfist
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 13:02 uur
Normaal gezien niet zo'n fan van Ghost Rider maar sinds zijn deelname aan The Champions ben ik fan geworden. Nog wat losse comics gekocht en die zijn ook erg leuk. Ghost Rider is gewoon een enorm cool personage, moet het eerste deel maar eens gaan herkijken.

Dit is zonder twijfel één van de meest interessante comic verfilmingen tot nu toe, al blijven The Avengers eenzaam hoog staan.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 19:27 uur
spannend! dit moet ik wel zien.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 19:59 uur
Metalfist schreef:
, moet het eerste deel maar eens gaan herkijken.

Uhh, nee. Best slechte film... Deze ziet er tenminste uit zoals Ghost Rider al altijd al had uit moeten zien! :P

Metalfist
(crew)
avatar van Metalfist
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 oktober 2011, 20:35 uur
Het eerste deel vond ik ook slecht maar gewoon al om continuiteitsredenen zou ik de vorige nog wel eens willen zien voor deze

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2011, 1:32 uur
Mja, net de eerste gezien en die vond ik echt tof, maar deze trailer vind ik er niet geweldig uit zien.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 december 2011, 19:51 uur
Nieuwe officiële trailer

Edit: link even aangepast, de vorige deed het niet (meer).

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 december 2011, 21:10 uur
ziet er nog steeds beter uit als de eerste :D

Mr_White
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 december 2011, 22:45 uur
Ik begin in deze film te geloven. Zodanig zelfs dat ik meer naar deze film uit kijk dan The Avengers, The Dark Knight Rises en The Amazing Spider-Man bij elkaar. Wie had dat gedacht?