Charlie's Angels (2000)

geregisseerd door
McGmet
Drew Barrymore,
Cameron Diaz en
Lucy LiuDrie vrouwelijke detectives met een mysterieuze baas worden ingehuurd door Eric Knox. Knox is de ontwerper van een revolutionair stem-herkennings programma. De software is gestolen, en de Angels gaan op bezoek bij Roger Corwin, de concurrent van Knox, die de hoofdverdachte is. Remake van de serie uit de jaren '70.
djelle
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2011, 10:35 uurLennert schreef:
De humor is zo ongelooflijk kinderachtig en de actie zo zouteloos, dat die beoogde lol toch echt uitblijft.
The Charlie's Angels films zijn films die ik steeds bewust vermijd als ze weer eens de buis passeren. Zo te lezen kloppen mijn vermoedens...
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2011, 12:20 uurJe reinste tijdverspilling inderdaad. Ik heb 'm ooit lang geleden gezien en op IMDB een 5/10 gegeven. Waarschijnlijk zou ik 'm nu nog lager beoordelen.
2,0
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2011, 21:22 uurMaak je geen illusies, het vervolg is nog zoutelozer.
3,5
[permalink] geplaatst op 23 oktober 2011, 9:20 uurBeetje onbegrepen deze film, gezien de lage waardering. Charlie's Angels vond ik lekker onbenullig en door een totaal gebrek aan pretenties nog best jofel. Met een cast met onder andere Diaz, Barrymore en Bill Murray (de held onder de helden

) zit je al gauw goed! Her en der had het nog een geslaagd grapje en een toffe actiescene, waar de Charlie's Angels zich prima doorheen slaan. Helaas wel teveel en te opzichtig naar andere films gerefereerd, maar al met al een leuk filmpje

0,5
[permalink] geplaatst op 6 november 2011, 18:05 uurEen van de meest waardeloze belachelijk slechte films ooit. Een halfje voor de moeite, maar dat is eigenlijk nog teveel.....dit is gewoon anderhalf uur lang ergeren. En het wordt gebracht alsof het allemaal je van het is....lol.
2,5
[permalink] geplaatst op 16 december 2011, 14:54 uurOnderhoudend filmpje, dat soms wat braaf overkomt, maar dankzij de leuk uitziende dames nog goed door te komen is.
Natuurlijk is de film vooral geschikt op actie en komedie en is het verhaal, voor zover dat er is, maar bijzaak. Juist daardoor had de film soms wel wat meer uit de band mogen springen en gek doen, want op dat gebied blijft de film toch tamelijk braaf. De drie dames doen het alle drie redelijk, al is Barrymore de enige die hier echt weet te overtuigen.
Het tempo van de film is hoog en dat is maar goed ook, want daardoor blijft het allemaal redelijk genietbaar. De actie is redelijk, maar werkt niet altijd even goed. Het is op sommige momenten behoorlijk ongeloofwaardig, al hoort dat wel bij een film als deze. Toch is het niet altijd entertainend genoeg.
3,5
[permalink] geplaatst op 5 februari 2012, 18:22 uurIk vind dit echt een heel leuke en onderhoudende film, met sterkte acteerprestaties! Ik blijf ervan genieten!
[permalink] geplaatst op 10 april 2012, 23:50 uurSexy onzin! dikke 3,5*/4*