From Paris with Love (2010)

1622 stemmen | gemiddelde 3,16

Frankrijk
Actie /
Misdaad92 minuten
geregisseerd door
Pierre Morelmet
John Travolta,
Jonathan Rhys Meyers en
Kasia SmutniakJames Reece, assistent van de Britse ambassadeur in Parijs heeft de ambitie te slagen bij de geheime dienst. Hij krijgt zijn kans wanneer hij de opdracht krijgt samen te werken met de Amerikaanse CIA-agent Charlie Wax om een terroristische aanslag in Parijs te voorkomen. Charlie Wax is echter een loose canon die de stad binnen de kortste keren op z'n kop zet en Reece als zijn chauffeur behandelt.
2,0
[permalink] geplaatst op 20 november 2011, 1:14 uurDit is natuurlijk pure bagger met een enorm slecht plot en veel overdreven actie. Niet dat dit altijd verkeerd is -bij bijv. Rodriguez films gaat dit erg goed-, maar de uitwerking is dermate slecht dat er helemaal niks te lachen valt. De acteurs zijn erg matig, waarbij Travolta natuurlijk een leuk typetje neerzet, maar die al vrij snel verveelt en enorm voorspelbaar is. Gelukkig duurde het maar 1,5 uur.
3,5
[permalink] geplaatst op 27 december 2011, 19:02 uurEens in de zoveel tijd moet je als filmliefhebber zo'n no-brainer kijken. Van die (eigenlijk slechte) vlotte Hollywoodfilms. Duidelijk ongeïnspireerd, zonder overtuiging, met cliché verhaal en acteerwerk op de automatische piloot. From Paris With Love was dan ook precies wat ik nodig had. Als je dit soort luchtige, vlotte films er niet tussen stopt, gaat het film kijken een vermoeiende hobby worden. Kijkt heerlijk weg, heeft genoeg actie om je geen moment te vervelen en heeft een zeer aangename speelduur. Betere Hollywoodmeuk ga je niet krijgen.
Laks
4,0
[permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 15:19 uurchevy93 schreef:From Paris With Love was dan ook precies wat ik nodig had. Als je dit soort luchtige, vlotte films er niet tussen stopt, gaat het film kijken een vermoeiende hobby worden. Kijkt heerlijk weg, heeft genoeg actie om je geen moment te vervelen en heeft een zeer aangename speelduur. Betere Hollywoodmeuk ga je niet krijgen.
Travolta speelde overigens een geweldige rol.
Is ook exact mijn gevoel. Leuk tussendoortje met veel goede, vermakelijke actie. Duurt niet te lang zodat het ook allemaal niet gaat vervelen en Travolta speelt hier gewoon geniaal. Leuk duo met Jonathan Rhys Meyers.
3,5
[permalink] geplaatst op 24 januari 2012, 13:32 uurchevy93 schreef:
Travolta speelde overigens een geweldige rol.
Helemaal eens. Sylvester Stallone heeft er een 'expendable' bij: hij zou ook Travolta kunnen uitnodigen voor zijn stoere kerels projecten.
[permalink] geplaatst op 10 februari 2012, 7:24 uurDat er hier iets niet klopt is een understatement. 't Is nog vele malen erger. Ik vind deze bagger de grootste baggerfilm van 2010. Met de vrees dat ik door mijn uitspraak een kruiwagen bagger over me heen zal krijgen houd het mij niet tegen om deze bagger met 5 nullen te belonen. Dit is geen film, dit is een poppenkast. Een perfecte rotfilm! Het bestaat.
4,0
[permalink] geplaatst op 10 februari 2012, 12:12 uurconfucius repeat schreef:
Hmmm, duidelijk niet jou film. Bagger happens!