Terminator Salvation (2009)

1281 stemmen | gemiddelde 3,26
Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk / Italië
Science-Fiction / Actie
115 minuten / 118 minuten (director's cut)
geregisseerd door
McGmet Christian Bale, Sam Worthington en Anton Yelchin
De film speelt zich af in post-apocalyptisch 2018. John Connor heeft als lot het leiden van de opstand tegen Skynet en haar leger van Terminators. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright, een vreemdeling wiens laatste herinnering is dat hij in een cel op de executie van zijn doodstraf zat te wachten. Connor moet bepalen of Marcus gezonden is vanuit de toekomst, of gered is vanuit het verleden. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet.
[permalink] geplaatst op 2 januari 2010, 14:22 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenGoeie film, de film mist alleen arnie. alleen het einde met de bevriezing, en het hete "lood" moest dat nou erin? dat hebben we toch echt al gezien in deel II .
al met al toch een lekkere actie film
3,5
[permalink] geplaatst op 4 januari 2010, 12:23 uurJe weet wanneer je deze film haalt dat het niet bijster goed kan zijn en dat is hij uiteindelijk ook niet. Het is voorspelbaar, afgezaagd en moet het alleen hebben van de actie en speciale effects en die zijn goed aanwezig. McG heeft er een visueel hoogstandje van gemaakt met mooie opnames knappe decors en veel oog voor detail.
Bale vond ik qua acteren tegenvallen. net alsof deze film er even tussen door moest en eigenlijk de benzinetank een beetje leeg is. Worthington steelt wat dat betreft de show met zijn iet wat nurkse en onbeholpen gedrag.
Leuk om een keer te zien maar that's it!
3,5
[permalink] geplaatst op 4 januari 2010, 22:14 uurBovengemiddelde Hollywood-knaller. Met name het eerste uur is buitengewoon sterk, met een spectaculaire achtervolging en bangelijk goede effecten met de indrukwekkende robots. Hun grondtonen joegen me behoorlijk de stuipen op het lijf.
In het tweede uur is het touwtjes knopen geblazen om nog tot een verhaal te komen, met de nodige moraal en opofferingsgezindheid; het had van mij niet zo gehoeven. Desondanks met terugwerkende kracht de beste summer blockbuster. Worthington steelt overigens idd de show.
3,5*.
4,0
[permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 14:24 uurMooie film met veel actie en spanning. Ze hielden de spanning er steeds goed in. Ik vind dit de mooiste film van de reekst. Natuurlijk kan je nu voor betere special effects zorgen dan toen, maar ik vind het verhaal ook gewoon mooier. Christian Bale en Sam Worthington die goed acteerde (en de rest). Wie van actie houdt moet deze film zeker zien!
3,0
[permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 14:05 uurKan nog steeds niet tippen aan deel 2. We kijken uit naar deel 5. En waar was Kate Brewster uit deel 3, of heb ik iets gemist?!?
2,5
[permalink] geplaatst op 16 januari 2010, 18:31 uurMijn punt zakt naar 2,5
2,0
[permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 12:28 uurTerminators die op waterslangen lijken en zich ook zo gedragen, terminators zo groot als flatgebouwen, terminators, terminators, terminators.
Een film wordt gewoon niet beter door er vijfhonderd briljant ge-animeerde terminators in rond te laten lopen. Dat gedoe in de toekomst is gewoon lang zo interessant en spannend niet als de achtervolgingen e.d. uit deel 1 en 2.
De film is nog net uit te zitten, maar eigenlijk interesseerde het me uiteindelijk allemaal nog maar bar weinig. Wat een enorme tegenvaller zeg, zit me af te vragen of dit de slechtste film met Bale erin is...
[permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 14:07 uurTimecop schreef:
Ze was ook in Salvation alleen daar heet ze Kate Conner gespeeld door Bryce Dallas Howard.
3,0
[permalink] geplaatst op 22 januari 2010, 12:39 uurVooral het eerste uur van de film is best onderhoudend. Daarna wordt het teveel een standaard actie-film-achtig scenario. Ik heb genoten van de "machines" en de special effects, inhoudelijk moet je niet teveel verwachten.
3,5
[permalink] geplaatst op 23 januari 2010, 0:20 uurMarcus, zorgt voor voldoende actie. Ik kan me wel vinden in zijn moraal
Everyone deserves a second chance.
2,5
[permalink] geplaatst op 23 januari 2010, 21:36 uurVervelend vervolg, jammer dit. Wordt nu 13 in een dozijn sf filmpje.
De 10 seconden met 'Schwarzenegger' waren met afstand het leukst.
[permalink] geplaatst op 24 januari 2010, 10:50 uurcm_punk schreef:
Beter dan 3, maar het had de naam Terminator niet hoeven hebben.
klopt! en naar mijn mening net zo overbodig als deel 3.
Als aktiefilm een dikke voldoende 3.5*

boomboompow
[permalink] geplaatst op 26 januari 2010, 17:04 uurgoede actie/terminator film, het werd geen 1 sec. saai
1,5
[permalink] geplaatst op 3 februari 2010, 23:09 uurik had mischien teveel van deze film verwacht ook met betrekking op de mooie high tech trailers waar ik normaal weinig waarde aan hecht.
Ik ben diep teleur gesteld over alles behalve de special effects.
het is echt een no-brainer het verhaal verhaal vergeleken met de vorige 3 films was zwak simpel en niet vernieuwend genoeg. Dus mijn advies is downloaden die slappe hap -o-
3,5
[permalink] geplaatst op 8 februari 2010, 13:10 uurLekker vlotte actiefilm. Lekker over de top op sommige momenten maar storde me niet. Ik vergelijk deze niet met de andere delen.
Zelf vindt ik het een leuke film met een goede Bale maar vond vooral Worthington erg goed.