132.166 gebruikers | 83.059 films | 30.180 regisseurs | 3.420.537 berichten | 4.773.509 stemmen

Shanghai Knights (2003)

Shanghai Knights (2003)
788 stemmen | gemiddelde 2,88
mijn stem:
Actie / Komedie
114 minuten

geregisseerd door David Dobkin
met Jackie Chan, Owen Wilson en Aaron Johnson

Na het Wilde Westen getemd te hebben moeten Chon Wang en Roy O'Bannon iets rechtzetten in Londen. Wanneer een Chineze rebel Chon's vader vermoordt en naar Engeland vlucht zijn Chon en Roy op wraak uit. Chon's zuster Lin ontdekt een wereldwijde samenzwering om de koninklijke familie te vermoorden, maar niemand gelooft haar.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2009, 15:13 uur
Leuk vervolg, het verhaal is zeer rommelig, maar de Chan en Wilson zijn een leuk duo en ik heb hier een daar toch hard gelachen. De verwijzingen naar later beroemde personages is ook wel leuk gedaan.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2009, 15:32 uur
Onderhond schreef:
Jammer ook weer dat de confrontatie Chan - Yen in een Amerikaanse film moet plaatsvinden. Zelfde situatie als Chan - Li. Allen martial arts legendes die mooiere show offs verdienen.

Da's indd om te brullen. Chan speelt zelden met andere matrial-arts sterren als dat dan eindelijk gebeurt krijg je die waardeloze Amerikaanse regisseurs die 't weer goed verkloten

» Laagste prijs voor deze film op DVD

exclusief € 1,95 verzendkosten

exclusief € 0,99 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 augustus 2009, 13:31 uur
Leuke film die precies gaf wat ik ervan had verwacht.
Jackie Chan is altijd goed voor een dosis humor en leuke gevechtsscènes.
En ook Owen Wilson doet het weer aardig in deze prent.
Kortom een goede en leuke familiefilm waarbij je het in het verhaal niet te ver moet gaan zoeken.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2009, 23:14 uur
Saai, voorspelbaar en niet grappig. Knipogen naar de populaire cultuur worden veel te veel uitgelegd en kloppen bovendien niet qua tijd. Voor wat extra humor hebben ze wat bloopers toegevoegd aan het eind. Beetje jammer alleen dat een aantal daarvan duidelijk in scène waren gezet.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 augustus 2009, 8:33 uur
Leuk vervolg, alleen net wat minder als het eerste deel. Zeker niet slecht.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 augustus 2009, 20:21 uur
Grappig, soms wat overdreven
Verhaal zelf niet zo heel bijzonder

Combinatie van die 2 is wel geslaagd!

2,5* omdat het niet goed is, en ook niet slecht

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 augustus 2009, 12:34 uur
wanneer Jackie weer aan het vechten is kijk je naar de hele omgeving, hoe die stunts dan toch weer gaan. Heerlijk hoe hij zijn tegenstanders vloert.

Een duo vormen met jackie lijkt al snel tot aktie en vooral veel humor ik hou wel van dat soort avonturen, het zelfde met rush hour.

Je avond is gelijk weer goed.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 september 2009, 15:04 uur
Opzicht een aardige film, Jackie Chan zit goed in zijn rol en ik zie hem wel graag spelen. Owen Wilson eigenlijk niet, ik heb niet echt een kotshekel aan hem maar ik heb zelden of nooit hem in een goede rol gezien, 3* en niet meer.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 september 2009, 16:37 uur
minder dan de voorganger, maar toch nog leuk als tijdverdrijf :)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 september 2009, 19:04 uur
Wederom nog altijd een leuke film. De chemie tussen Chan en Wilson vind ik best wel amusant. Ook veel leuke Britse personages en gebeurtenissen erin gemengd wat af en toe ook wel plezant was.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2010, 14:12 uur
Ik vond deze minder als de 1ste, maar nog steeds goede vechtscènes en komische scènes.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2010, 22:18 uur
Net zoals de vorige film Shanghai Noon is dit een lekkere vlotte film.

De gevechten waren goed. Ook zijn de grappen misschien iets leuker dan de vorige film. Dat Engelse joch was alleen vrij irritant. Gelukkig bleef de film wel boeien, maar toch iets minder dan de vorige film dus 3,0.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2010, 10:58 uur
Vrijdag 16 april om 22:30u op VT4

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juni 2010, 23:46 uur
Beter dan deel 1. Dat dan weer wel. Verder veel herhaling van deel 1. Het verhaal was leuker dan dat van deel 1, maar soms komt de humor wat flauw over. Kan ook komen doordat ik hem als tiener al 20 keer gezien heb hehe.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juli 2010, 19:23 uur
Vind deze film van hetzelfde niveau als de eerste film, erg leuk, spannend, grappig en een leuk verhaal.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2010, 12:20 uur
Vrijdag om 20u45 op 2BE.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 januari 2011, 18:04 uur
Leuke vervolgfilm, waarin Chan en Wilson weer een grappig duo vormen. de humor is weer vermakelijk, en de actie is goed aanwezig. 2,5 ster.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juni 2011, 22:41 uur
Mindere opvolger, hetgeen wellicht te wijten valt aan de verandering van decor. Een 'Bearskin' is immers geen 'Thumbleweed'. Het olijke duo heeft op zijn beurt niet veel aan charme moeten inboeten en heeft ook hier geestige momenten. Verhaaltechnisch en cinematografisch weinig indrukwekkend, maar nergens slecht te noemen. Het hele gedoe omtrent de puberale liefde tussen Chinese en cowboy kon evenwel beter achterwege gelaten zijn. De actie kwam hier in mijn ogen tevens iets beter uit de verf, vooral tijdens het kruisen van degens richting einde.

Een niet onaardig tussendoortje.

2,50 (2,75)

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2011, 9:21 uur
Erg leuke komedie met de onnavolgbare Jackie die goed wordt aangevuld door Wilson. Vond hem even goed als de eerste film. De gevechtsscènes zijn erg leuk. De bloopers tijdsens de aftiteling zijn weer erg goed. *:)*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2011, 0:39 uur
Wow, dit is volgens mij de eerste x dat ik een tweede film beter vind dan de eerste. Deze is nog grappiger, echt een leuke film.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 december 2011, 19:52 uur
Minder dan deel 1 qua verhaal. Maar leuker in de humor. Hier en daar wat kinderlijk, maar het was geen mislukt vervolg!