Evolution (2001)

geregisseerd door
Ivan Reitmanmet
David Duchovny,
Julianne Moore en
Orlando JonesWayne, een brandweerman in opleiding, staat in de woestijn te oefenen voor z'n examen als hij een meteoriet in ziet slaan. De volgende dag weten de leraren Ira Kane en Harry Block de meteoriet te pakken te krijgen. Ze nemen een monster, en zien dat er een blauwe vloeistof uitkomt. In de vloeistof zit een eencellig organisme, dat echter razendsnel evolueert tot een compleet wezen. Als de aliens zich beginnen te verspreiden gaat het leger zich er mee bemoeien.
[permalink] geplaatst op 16 augustus 2011, 9:44 uureen beetje een flauwe film waar je van moet houden, maar al met al een film voor een leuk avondje zitten zonder al te veel na te hoeven denken. degene die hier slechte recenties over schrijven zijn waarschijnlijk met een te hoge verwachting gaan kijken. Verwacht geen hoogstaand acteerwerk of een ingewikkeld plot, verwacht gewoon een simpele film en hij is ineens wél goed.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 augustus 2011, 12:09 uurIk vond het een leuke fim, maar volgens mij wel een die zwaar gesponsord is door Head & Shoulders. Haha.. Ik zeg, als je hem nog niet gezien hebt, kijken!
3,0
[permalink] geplaatst op 16 augustus 2011, 22:53 uurVroeger ooit wel lol beleefd aan Reitman's Ghostbusters en ach in de TV-gids toch maar eens aangestreept.
Was eigenlijk bang daar spijt van te krijgen, maar dat viel mee.
Over het algemeen erg grappige film al schiet 33% van de gags naast, maar een score van 66% raak is hoger dan gemideld bij comedies.
Tamelijk hoog percentage aan puberale jokes, maar hey mag ik ook eens!!
Qua SF allemaal niet te serieus te nemen, al zagen een aantal aliens er op zich wel tof uit.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2011, 0:02 uurgewoon een leuk vermakelijk filmpje die netjes een voldoende mag hebben van mij.
2,5
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2011, 15:21 uurBest wel geinig, maar onnodig gereekt verhaal.
3,0
[permalink] geplaatst op 4 september 2011, 13:23 uurBest een geinige film om eens mee te pakken, alhoewel het mij wel vooral op kinderen lijkt gericht.
Qua sfeer deed het mij ook wel een beetje denken aan die Ghostbuster films, maar dan met ruimtewezentjes i.p.v. spoken.
Het zal hier al vaker gezegd zijn, maar in feite is dit gewoon een gigantische shampoo reclame. Op het einde had ik dan ook zoiets van: 'Naja!'
Net aan een kleine voldoende. 2,5* - 3,0*