132.211 gebruikers | 83.373 films | 30.189 regisseurs | 3.421.955 berichten | 4.775.969 stemmen

locatie: Films » Chicken Little (2005) » Info

Animatie / Familie
77 minuten

geregisseerd door Mark Dindal
met de stemmen van Zach Braff, Joan Cusack en Katie Finneran

In een wereld vol pratende dieren leeft ook "Chicken Little". Nadat hij bijna z'n stad vernietigt met een vals alarm, wordt hij door de gehele bevolking met de nek aangekeken. Totdat de Aarde daadwerkelijk wordt overvallen door een invasie van buitenaardse wezens en het aan de kleine kip en zijn vriendjes is om deze te redden...

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 september 2011, 13:06 uur
Goed.

Mijn kinders hebben 'alle' animatiefilms. En tot verbazing staat deze meer dan geregeld op. Daar moet ik wel uit afleiden dat vehikel een ruime voldoende scoort. En soms kijk ik met een schuin oog mee, en snap ik best waarom. :D

Zinema
(crew)
avatar van Zinema
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 september 2011, 15:54 uur
Kind van de rekening.

De scheiding tussen Pixar en Disney destijds lijkt pijnlijk duidelijk te worden tijdens deze foeilelijke animatiefilm die zeer goedkoop oogt. Het rommelige verhaaltje weet amper te bekoren en humor valt ver te zoeken. Zelfs als kinderfilm voor de allerkleinsten is dit kind van de rekening, als gevolg van de breuk, geenszins geslaagd.

Matig.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Chicken Little (€ 19,98)
gratis verzending

Chicken Little (€ 21,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Chicken Little (€ 24,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 oktober 2011, 10:38 uur
Een leuke film met leuke details en grappen erin. Toen ik een stuk van de trailer zag leek het me een boeiende film dus meteen besteld op bluray. Het is een apart verhaal want de ene keer gaat het om het vergeven van een fout die de kip heeft gemaakt, daarna volgen er aliens.

Op zich had de film wel iets maar geen diepzinnig verhaal maar toch wel bleef boeien. Een niet zo lange film en had ook niet langer gehoeven. Deel 2 is niet nodig, ik geef een 3.5 !

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2011, 13:18 uur
'K vond ook dat de film voor een iets jonger publiek geschikt was.
Vooral het einde deed me erg denken aan War of the Worlds. Die robotten die de aliens bestuurden leken heel erg op die uit de film.
Het kippetje zag er wel heel leuk uit.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2011, 16:17 uur
Dat Disney geen animatiefilms kan produceren zonder Pixar, is duidelijk, en deze film is het bewijs. En dan is deze film nog niet eens zo heel slecht, maar het mist toch wel wat. De warme sfeer die Disney normaal weet neer te zetten is hier nauwelijks te vinden; ik kan deze film gerust slapstick noemen. Het verhaaltje is op zich wel aardig; volgens mij gebaseerd op een oud sprookje. Jammer van de slechte uitwerking.