134.865 gebruikers | 85.640 films | 31.032 regisseurs | 3.506.515 berichten | 4.927.390 stemmen

locatie: Films » What Women Want (2000) » Info

Komedie / Romantiek
127 minuten

geregisseerd door Nancy Meyers
met Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei

Na een ongeluk is de playboy Nick Marshall ineens in staat om alles te horen wat vrouwen denken. Hij besluit deze gave te gebruiken op de vrouw die de positie binnen hun bedrijf krijgt die Marshall graag had willen hebben, om zo de baan van haar af te kunnen pikken. Hij wordt echter verliefd op haar.

gebruiker
bericht

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 augustus 2011, 23:48 uur
Mooie en voor al leuke romantische comedy. Gibson en de rest van de cast acteren prima en de film heeft mij geen minuut verveelt. 4 *

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 augustus 2011, 12:27 uur
‘Mel Gibson mag gaan denken als vrouwen en niet iedereen zou die rol kunnen spelen maar hij is er in geslaagd’

De film heeft aan alle kanten Disney trekjes en is goed uit bedacht en goed uitgewerkt.
De casting is enorm overtuigend en goed en het lijkt net of Mel Gibson en Helen Hunt een band met elkaar hebben want in de film zijn ze erg overtuigend.

Het eerste uur is erg vermakelijk en pakt goed uit maar daarna storten voor mij de film in beetje in en was het niet meer zo indruk wekend als in het begin maar gelukkig werd het later weer interessant en ook omdat ze meer verhaal lijnen gingen gebruiken en dat pakte ook erg goed uit net als de grappen die volkomen geslaagd zijn.

Deze romantische /komedie is een smul om te zien en zeker ook omdat het nog niet bekend was dat er zoiets was gemaakt.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

What Women Want (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

What Woman Want (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

What Women Want (€ 7,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

(moderator)
avatar van Spetie
2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 december 2011, 15:12 uur
Ietwat tegenvallende film.

Dat mannen en vrouwen totaal anders denken, is niets onbekends. Er een film over maken is op zich best een leuk idee. In het begin van de film is er ook nog niets aan de hand en is de film soms best leuk en fris en krijgt de denkwijze van laten we zeggen “de gemiddelde man” er flink van langs. Tevens is de manier waarop we te zien krijgen hoe vrouwen denken ook niet onaardig.

Mel Gibson is ook goed gecast als de macho man, die vooral op zijn carrière gericht is. Helent Hunt is wat minder op dreef, als de vrouw waar Gibson voor valt. Ze heeft ook totaal geen timing en weet nergens grappig voor de dag te komen. Langzaam maar zeker zakt de film dan ook weg. Het laatste gedeelte is uiterst voorspelbaar en behoorlijk moralistisch, want Gibson komt aan het einde van de film natuurlijk niet meer van Mars maar bijna ook van Jupiter, om het maar eens spreekwoordelijk te zeggen.

Best jammer want het idee is goed en het eerste gedeelte van de film was ook zeker niet onaardig.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2012, 19:04 uur
'k vond het een erg leuke film. Eindelijk nog eens een komedie waar 'k een heel aantal keren heb moeten lachen.
De cast zat goed in hun rol en een origineel verhaal is ook altijd leuk meegenomen. Het einde is natuurlijk voorspelbaar, maar dit heb je wel waker in dit genre, dus storend was het niet.
Ondanks de lange speelduur voor een komedie (127min), verveelde de film niet.
Een leuke film, die 'k gerust nog wel een keertje wil terugzien. Een aanrader.