Ruby Herring Mysteries seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ruby Herring Mysteries? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ruby Herring Mysteries.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ruby Herring Mysteries (Seizoen 1) dateert van 2019.
Ruby Herring Mysteries Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ruby Herring Mysteries? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ruby Herring Mysteries seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ruby Herring Mysteries Serie Informatie
Ruby Herring Mysteries is een Misdaad-serie uit 2019-2020.
De misdaadverslaggeefster Ruby Herring ontdekt dat ze talent heeft voor het oplossen van misdaden, in het bijzonder moorden. Dit, tot ongenoegen van de rechercheur Jake Killian. Toch zullen ze vaak de handen ineen moeten slaan, en samenwerken om de zaken op te lossen. Dit blijkt vaak eigenlijk best wel goed te gaan. Zo vindt Ruby aanwijzingen over een moord die vijf jaar eerder gepleegd is, waarbij een plaatselijke helderziende betrokken was. Ook onderzoeken Ruby en Jake samen een verdacht auto-ongeluk met dodelijke afloop. Ze denken de zaak opgelost te hebben, totdat Ruby op nieuw bewijs stuit dat hun eerste conclusie in twijfel trekt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.