• 9.383.729 stemmen

Slasher

Slasher seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Slasher? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Slasher.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Slasher (Seizoen 5) dateert van 2023.

Slasher Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Slasher? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Slasher seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Slasher Serie Informatie

Slasher is een Anthologieserie / Horror-serie uit 2016-2023. Geregisseerd door Adam MacDonald met onder meer de acteurs Leslie Hope, Jeananne Goossen en Sydney Meyer .

30 jaar geleden werd in het stadje Waterbury, de ouders van Sarah Bennett vermoord door de 'The Executioner'. Nu keert Sarah Bennett samen met haar man Dylan, terug naar haar geboortestad. Ze worden het middelpunt van een serie gruwelijke moorden gebaseerd op de alom bekende zeven zonde. The Executioner" is terug! Maar Tom Winston - de eerste "Executioner"- zit achter de tralies, wie is nu deze nieuwe persoon achter het masker? Als de moorden escaleren, onthullen lang begraven geheimen zich. Hierdoor is iedereen om haar heen een verdachte ... of een slachtoffer.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,12 met in totaal 182 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.