• 9.394.737 stemmen

Moord op Marianne Vaatstra, De

De Moord op Marianne Vaatstra seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Moord op Marianne Vaatstra? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Moord op Marianne Vaatstra.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Moord op Marianne Vaatstra (Seizoen 1) dateert van 2021.

De Moord op Marianne Vaatstra Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Moord op Marianne Vaatstra? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Moord op Marianne Vaatstra seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Moord op Marianne Vaatstra Serie Informatie

De Moord op Marianne Vaatstra is een Documentaire-serie uit 2021.

De zestienjarige Marianne Vaatstra wordt op 1 mei 1999 verkracht en vermoord gevonden in een weiland bij Veenklooster in Friesland. Nederland verkeert in rep en roer, en de politie zet man en macht in om de dader op te sporen. Deze zoektocht duurde dertien jaar lang. Stilgestaan wordt bij de beschuldigingen, de arrestaties van verdachten, de persconferenties en het allereerste DNA-verwantschapsonderzoek, en het kort geding dat Peter R. De Vries en de nabestaanden tegen de Staat aanspanden. Deze trieste zaak heeft anderzijds ook gezorgd voor een doorbraak in de Nederlandse wetgeving, waardoor andere moordzaken nu sneller opgelost kunnen worden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,57 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.