• 9.383.769 stemmen

Generazione 56k

Generazione 56k seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Generazione 56k? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Generazione 56k.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Generazione 56k (Seizoen 1) dateert van 2021.

Generazione 56k Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Generazione 56k? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Generazione 56k seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Generazione 56k Serie Informatie

Generazione 56k is een Drama / Komedie-serie uit 2021. Geregisseerd door Alessio Maria Federici met onder meer de acteurs Angelo Spagnoletti, Cristina Cappelli en Gianluca Colucci .

Twee dertigers ontmoeten elkaar toevallig weer na veel jaren. Ze beginnen herinneringen op te halen aan het jaar 1998 waarin ze gingen puberen. Toen werd de 56k-modem nog volop gebruikt. Het internet zou hun leven voor altijd veranderen. Elk van hen blikt vanuit zijn of haar eigen standpunt terug op het verleden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.