• 9.386.047 stemmen

Jojanneke in de Prostitutie

Jojanneke in de Prostitutie seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jojanneke in de Prostitutie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jojanneke in de Prostitutie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jojanneke in de Prostitutie (Seizoen 1) dateert van 2015.

Jojanneke in de Prostitutie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jojanneke in de Prostitutie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jojanneke in de Prostitutie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jojanneke in de Prostitutie Serie Informatie

Jojanneke in de Prostitutie is een Documentaire-serie uit 2015.

Journalist Jojanneke van den Berge duikt twee jaar lang onder in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Er wordt binnen de politiek veel gesproken over prostitutie en beleid gemaakt voor deze branche, maar hoe ziet deze wereld er nu écht uit?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.