Cosmos: Possible Worlds seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Cosmos: Possible Worlds? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cosmos: Possible Worlds.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cosmos: Possible Worlds (Seizoen 1) dateert van 2020.
Cosmos: Possible Worlds Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Cosmos: Possible Worlds? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cosmos: Possible Worlds seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cosmos: Possible Worlds Serie Informatie
Cosmos: Possible Worlds is een Documentaire-serie uit 2020.
Na het enorm succesvolle "Cosmos: A Spacetime Odyssey", keert Neil deGrasse Tyson terug als gastheer voor deze nieuwe serie. Hij legt nieuwe onthullingen van de wetenschap uit, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reeks spirituele ontdekkingsreizen. De show onthult voorheen onbekende gebieden, waaronder verloren werelden, werelden die nog komen en de werelden die mensen ooit zullen kunnen bewonen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,70 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.