Dertigers seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Dertigers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dertigers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dertigers (Seizoen 6) dateert van 2025.
Dertigers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Dertigers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dertigers seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dertigers Serie Informatie
Dertigers is een Drama-serie uit 2020-2025. Geregisseerd door Elzelien Peters met onder meer de acteurs Denise Aznam, Sharai Troostwijk en Wick van den Bos .
Een hechte vriendengroep van acht dertigers deelt lief en leed. Ze komen steeds bij elkaar om te praten over liefde, seks, carrières, kinderwensen en hun toekomstdromen. Daarnaast hebben ze ook een gemeenschappelijk trauma, dat met geheimen omgeven is. Eén van hun vrienden is een aantal jaar geleden verongelukt, maar hun vragen en wederzijdse verwijten hierover delen ze niet met elkaar. Een smeulende bom, die hun hechte vriendschap op de proef stelt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,49 met in totaal 92 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.