Miranda seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Miranda? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Miranda.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Miranda (Seizoen 3) dateert van 2012.
Miranda Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Miranda? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Miranda seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Miranda Serie Informatie
Miranda is een Komedie-serie uit 2009-2013. Geregisseerd door Juliet May met onder meer de acteurs Tom Ellis, Sarah Hadland en Patricia Hodge .
Miranda (Miranda Hart) is 1 meter 85 groot en redelijk struis gebouwd. Hierdoor spreken veel mensen haar aan met "meneer". Sinds kostschool heeft ze nooit ergens echt bij gehoord. Ze vermijdt sociale contacten en mannen. Haar moeder Penny is telkens teleurgesteld in haar en wil dat ze een goede baan en man vindt. Hoewel Miranda haar eigen winkel in fop artikelen heeft, is ze niet bekwaam. Daarom is haar schoolvriendin Stevie eerder de manager van de zaak. Het nabijgelegen restaurant wordt uitgebaat door kok Gary, waar Miranda stiekem een oogje op heeft, en ober Clive.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,04 met in totaal 35 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.