• 9.384.404 stemmen

Bende van Jan de Lichte, De

De Bende van Jan de Lichte seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Bende van Jan de Lichte? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Bende van Jan de Lichte.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Bende van Jan de Lichte (Seizoen 1) dateert van 2020.

De Bende van Jan de Lichte Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Bende van Jan de Lichte? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Bende van Jan de Lichte seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Bende van Jan de Lichte Serie Informatie

De Bende van Jan de Lichte is een Drama-serie uit 2020. met onder meer de acteurs Matteo Simoni, Jeroen Perceval en Dirk Roofthooft .

In het Vlaanderen van de 18de eeuw is het volk arm en wordt het onderdrukt door een zoveelste bezetter. De struikrover Jan de Lichte en zijn kompanen vormen een roversbende, die al plunderend een bloedig spoor door Vlaanderen trekt. Ze overvallen postkoetsen en kastelen en verdelen hun buit onder de armen. Zo groeit Jan de Lichte tegen wil en dank uit tot een held.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 69 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.