• 9.383.816 stemmen

Second Chance

Second Chance seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Second Chance? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Second Chance.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Second Chance (Seizoen 1) dateert van 2016.

Second Chance Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Second Chance? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Second Chance seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Second Chance Serie Informatie

Second Chance is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2016. Geregisseerd door Brad Turner met onder meer de acteurs Scott Menville, Philip Baker Hall en Ciara Bravo .

De 75-jarige Jimmy Pritchard, een zuiplap, womanizer en slechte vader wordt gedwongen ontslag te nemen als L.A. County Sheriff omdat hij corrupt was. 15 jaar later komt hij te overlijden tijdens een overval in het huis van FBI-agent Duval Pritchard, een van zijn kinderen. De dood duurt echter niet lang voor Jimmy, hij wordt snel weer tot leven gewekt door de biljonairs Mary Goodwin en haar tweelingbroer Otto. Jimmy krijgt een tweede kans, deze keer als een jongere versie van zichzelf, met onvoorspelbare superkrachten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,88 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.