• 9.382.837 stemmen

Survivor's Remorse

Survivor's Remorse seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Survivor's Remorse? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Survivor's Remorse.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Survivor's Remorse (Seizoen 2) dateert van 2015.

Survivor's Remorse Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Survivor's Remorse? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Survivor's Remorse seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Survivor's Remorse Serie Informatie

Survivor's Remorse is een Drama-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door Ken Whittingham met onder meer de acteurs Teyonah Parris, Mike Epps en Tichina Arnold .

Cam Calloway is een basketbalfenomeen van begin 20. Wanneer hij een multi-miljoenencontract tekent bij het professionele basketbalteam van Atlanta staat hij plots in de schijnwerpers. Cam vertrekt samen met zijn neef en vertrouweling Reggie Vaughn naar Georgia om te beginnen aan Cam's weg naar de top. De twee moeten om zien te gaan met hun opportunistische familieleden en de sterke band met de arme gemeenschap waar ze vandaan komen. Het blijkt niet mee te vallen om beroemd te zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.