Het Eiland seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Eiland? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Het Eiland.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Eiland (Seizoen 2) dateert van 2005.
Het Eiland Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Het Eiland? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Eiland seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Het Eiland Serie Informatie
Het Eiland is een Komedie-serie uit 2004-2005. Geregisseerd door Jan Eelen met onder meer de acteurs Peter Ceustermans, Rita Beckx en Bruno Vanden Broecke .
In het bedrijf Cynalco Medics werken Frankie Loosveld, Guido Pallemans en Michel Drets al jaren aan hetzelfde eiland. Op een dag wordt die constante doorbroken: hun baas Jean wordt ontslagen en de job wordt vervolgens aangeboden aan Guido. Diens plaats wordt tevens ingenomen door een nieuwe werknemer genaamd Alain Vandam. Hoewel het moeilijk is om te aarden voor Alain, kan hij rekenen op Sammy Tanghe, een medewerker van een naburig eiland, die hem helpt te integreren. Al deze hiërarchische verschuivingen hebben evenwel een grote impact op de werknemers...
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,28 met in totaal 291 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.