Bates Motel seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Bates Motel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bates Motel.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bates Motel (Seizoen 5) dateert van 2017.
Bates Motel Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Bates Motel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bates Motel seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bates Motel Serie Informatie
Bates Motel is een Drama / Horror-serie uit 2013-2017. Geregisseerd door Tucker Gates met onder meer de acteurs Vera Farmiga, Freddie Highmore en Max Thieriot .
Freddie Highmore is Norman Bates, een 17-jarige jongeman die, na de dood van zijn vader, samen met moeder Norma Louise naar het kustplaatsje White Pine Bay in Oregon is verhuisd om daar een nieuw leven te beginnen. Moeder Bates heeft het vervallen Seafairer Motel gekocht om samen met haar zoon een nieuwe start te maken. Norman raakt op zijn eerste schooldag bevriend met een groepje schoolmeisjes. Dezelfde dag maken ze ook kennis met de vorige eigenaar van het hotel, die zijn eigendom terug komt eisen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,86 met in totaal 607 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.