• 9.370.669 stemmen

Toutes Ces Choses Qu'on Ne S'est Pas Dites (2022)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Marc Levy en Miguel Courtois

Met onder meer: Jean Reno, Alexandra Maria Lara en Àlex Brendemühl

Oorspronkelijke taal: Frans

Release datum: dinsdag 19 juli 2022

Eerst uitgezonden op: Canal+ (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Toutes Ces Choses Qu'on Ne S'est Pas Dites

Voor zover Julia Saurel zich kan herinneren, heeft ze een moeilijke relatie met haar vader. Drie dagen voordat ze zou gaan trouwen, krijgt ze een telefoontje – precies zoals ze had voorspeld, kan haar vader niet bij haar bruiloft aanwezig zijn. Voor het eerst moet Julia toegeven dat hij een heel goed excuus heeft – hij is net overleden. Julia kan het niet helpen om de tragikomische kant van de situatie te zien. Haar huwelijksdromen veranderen in begrafenisplannen en zelfs vanuit het graf lijkt het erop dat haar vader Michel zijn eigen bijzonder effectieve manier heeft om het leven van zijn dochter te verstoren. Maar de dag na zijn begrafenis ontdekt Julia dat haar vader nog een laatste verrassing voor haar in petto heeft wanneer er een hoge houten kist bij haar thuis wordt afgeleverd – erin zit een levensgrote androïde, een exacte kopie van haar vader.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Toutes Ces Choses Qu'on Ne S'est Pas Dites