Dummedag seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dummedag? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dummedag.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dummedag (Seizoen 1) dateert van 2023.
Dummedag Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dummedag? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dummedag seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dummedag Serie Informatie
Dummedag is een Drama / Komedie-serie uit 2023. Geregisseerd door Erlend Westnes met onder meer de acteurs Elli Rhiannon Müller Osborne, Henrik Mestad en Marit Andreassen .
Een nieuw virus muteert en veroorzaakt een dodelijke pandemie. Het virus valt de hersenen aan en zorgt ervoor de intelligentie wereldwijd naar een onoverkomelijk niveau daalt. Zes vreemdelingen in Noorwegen zijn de enige hoop voor het voortbestaan van de mensheid en worden gedwongen samen te werken om de wereld te redden.