• 9.385.910 stemmen

Running Point

Running Point seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Running Point? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Running Point.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Running Point (Seizoen 1) dateert van 2025.

Running Point Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Running Point? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Running Point seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Running Point Serie Informatie

Running Point is een Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door David Stassen met onder meer de acteurs Kate Hudson, Brenda Song en Scott MacArthur .

De ambitieuze Isla Gordon, de enige zus in een familie van competitieve broers, wordt al haar hele leven over het hoofd gezien en ondergewaardeerd. Maar wanneer een schandaal haar broer dwingt ontslag te nemen, wordt Isla onverwacht aangesteld als president van de Los Angeles Waves, een van de meest legendarische professionele basketbalfranchises en haar familiebedrijf. Ze zal haar sceptische broers, het bestuur en de sportgemeenschap moeten bewijzen dat ze de juiste keuze is voor deze baan, vooral in de onvoorspelbare, door mannen gedomineerde sportwereld.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 25 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.