• 9.385.781 stemmen

Gabby's Dollhouse

Gabby's Dollhouse seizoen 13?

Zal er een seizoen 13 beschikbaar komen voor de tv-serie Gabby's Dollhouse? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Gabby's Dollhouse.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Gabby's Dollhouse (Seizoen 12) dateert van 2025.

Gabby's Dollhouse Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 13) van Gabby's Dollhouse? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gabby's Dollhouse seizoen 13 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Gabby's Dollhouse Serie Informatie

Gabby's Dollhouse is een Animatie / Avontuur-serie uit 2021-2025. Geregisseerd door Emily Jourdan met onder meer de acteurs Laila Lockhart Kraner, Tucker Chandler en Juliet Donenfeld .

Kattenliefhebber Gabby en haar sidekick Pandy Paws spelen dagelijks in de slaapkamer. Het poppenhuis heeft ze via de Dollhouse Delivery in haar Meow-Meow brievenbus gekregen. Ze werken samen aan een reeks geanimeerde avonturen met schattige katten, eigenzinnige knutsels en kleurrijke magie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 12 seizoenen.