ad
 • 139.569 films
 • 6.583 series
 • 19.906 seizoenen
 • 431.073 acteurs
 • 280.185 gebruikers
 • 8.077.429 stemmen
Avatar
 
banner banner

Voetbalvrouwen - Seizoen 2 (2008)

2,71 12 stemmen

Show titel: Voetbalvrouwen

IMDb beoordeling: 5,6 (193)

Seizoenen: 3 seizoenen

Afleveringen: 13

Datum van release: zondag 9 maart 2008

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 2 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Voetbalvrouwen

Afleveringen Seizoen 2 (2008)

 1. 1. Horen, Zien en Zwijgen

  Het bizarre maar fatale auto-ongeval van voetbalcoach Harry Reitsma blijft spelersvrouw Renske dwars zitten. Haar achterdocht stijgt nog wanneer Melanie eist dat ze haar mond houdt over de hele zaak. Melanie is trouwens niet te genieten en dat heeft alles te maken met het bezoek van haar jongere zus Madonna. Ook het feit dat haar man Jeffrey slechts hulptrainer van Heros blijft, is een streep door de rekening van de mediageile Melanie. Solange straalt sinds ze een kledingcollectie voor honden op de markt heeft gebracht.

 2. 2. Schuld en Boete

  Renske is bereid om tegen de politie te zwijgen over Reitsma's dood. Ze eist wel dat alle spelersvrouwen een som schenken aan Levensvreugde, de instelling waar de verstandelijk beperkte zoon van de verongelukte Heros-coach verblijft. Jeffrey weet ondertussen ook dat Melanie schuld heeft aan Reitsma's dood en hij besluit het aanbod van de club in Bahrein aan te nemen. Zo is hij eindelijk van haar leugens verlost. Ook Solange krijgt een bewijs in handen dat Italo nog altijd niet te vertrouwen is. De tienerdochter van hoofdcoach Carolus, Tessa, heeft een boontje voor Dylan.

 3. 3. Eeuwige Trouw

  Rutger en Liz brengen alsmaar meer tijd door met elkaar. Melanie is een wrak sinds Jeffrey haar in de steek heeft gelaten, tot ze zijn tienerzoon Dylan ziet schitteren op het veld. Ze beslist op dat moment de manager van de minderjarige voetballer te worden. Solange vertrouwt het niet dat de knappe dochter van de werkster komt schoonmaken en ze laat haar criminele broertje videocamera's in huis plaatsen. Zal Italo trouw blijven of geeft hij toe aan de verleiding?

 4. 4. Het Clublied

  Danny is geblesseerd en gaat een zware periode tegemoet, want Heros bemoeit zich met alle aspecten van zijn revalidatie. Zelfs zijn seksleven wordt in de gaten gehouden, net zoals dat van Italo. Hij heeft nog altijd niet door dat Solange camera's in hun villa heeft laten installeren. Rutger wordt elke dag meer verliefd op Liz, maar hij twijfelt aan haar gevoelens. Melanie is stikjaloers op de hechte band van haar zoontje Diego met tante Madonna. Als Diego samen met zijn moeder voor een wedstrijd van FC Heros gaat optreden, loopt het helemaal fout als Melanie weer eens 'te diep in het glaasje heeft gekeken'.

 5. 5. Caravan

  De caravan van Solanges ouders staat nog altijd geparkeerd op de oprit van Italo's villa. De voetballer ergert zich blauw aan het luidruchtige volkje, maar moet voorlopig het onderspit delven. Liz heeft met de opbrengst van de manege een zeiljacht aangeschaft en ze viert deze aankoop met een feest. Melanie heeft een rothumeur omdat haar optreden één groot fiasco was en daar komt nog bij dat haar stiefzoon Dylan verliefd is geworden op een hoertje.

 6. 6. It's All in the Game

  Solange heeft de handen vol met de organisatie van haar huwelijk, maar het is zeer de vraag of ze ooit haar jawoord aan Italo zal kunnen geven. Haar vader eist immers dat Italo haar hand vraagt en voor de voetballer is dat de spreekwoordelijke druppel. Liz organiseert op haar zeiljacht een pokertornooi. Renske organiseert ondertussen een strandvolleybaltornooi met de spelers van Heros ten voordele van de verstandelijk beperkten. Danny kan niet deelnemen aan de activiteiten en hij reageert zijn frustraties af op Renske, met als gevolg dat zij troost zoekt in de armen van Gio.

 7. 7. Groot Nieuws

  Solange is nerveus omdat de organisatie van haar bruiloft niet opschiet. Ook Renske is van slag. De zwangerschapstest is positief uitgedraaid en ze weet niet of het kindje wel van Danny is. Feit is dat Danny het grote nieuws achterhaalt en hij is in de wolken. Melanie stapt in de voetsporen van Linda de Mol en bereidt het eerste nummer van haar eigen magazine voor. Ze wil actrice/presentatrice Froukje de Both strikken voor een reportage, maar tot haar grote frustratie opent haar naam niet bij iedereen de deuren. Liz leert een interessante man kennen.

 8. 8. Schijn Bedriegt

  Italo heeft de woonwagen van Solanges ouders laten wegslepen naar de spoorweg. Melanie voelt zich ellendig sinds ze in een magazine een foto van Jeffrey met een bloedmooi en piepjong fotomodel heeft gezien. Liz lijkt haar man te hebben gevonden. De lunch met Oberon smaakt naar meer en ze gaat in op zijn invitatie om samen met zijn ouders te dineren. De zwangere Renske slooft zich nog altijd uit voor de alleenstaande moeder die ze heeft aangereden. Rutger Carolus, de trainer van Heros, verliest zijn zelfbeheersing wanneer hij zijn tienerdochter Tessa in de kleedkamer betrapt met een van zijn spelers.

 9. 9. De Vrijgezellen

  Melanie is opgenomen in een ontwenningskliniek en de verleiding is groot om op te stappen. Madonna en Solange zijn nieuwsgierig naar de man in het leven van Liz en ze grijpen de eerste de beste kans om zich voor te stellen. Irma maakt schaamteloos misbruik van het geld en de goede zorgen van Renske en Danny, maar zij zijn niet langer van plan om zich te laten chanteren. Hoewel Italo zich verontschuldigt heeft bij Solanges vader is het nog altijd de vraag of hun huwelijk zal doorgaan.

 10. 10. Onverwachte Wending

  Renske heeft haar man nog steeds niet verteld dat ze waarschijnlijk zwanger is van zijn ploegmaat Gio, maar ze beseft dat het grote gesprek niet meer kan worden uitgesteld. Over twee maanden moet ze immers bevallen. Ook Solange voelt zich allesbehalve happy in de menage à trois, waarin ze verzeild is geraakt omdat ze Italo aan het altaar heeft laten staan. Ze kan zijn wettelijke echtgenote, de piepjonge Tessa, wel wurgen maar vertikt het voorlopig om de villa te verlaten. Madonna pakt wel haar koffers. Zij heeft er genoeg van om de problemen van haar zus Melanie op te lossen en als dank uitgescholden te worden.

 11. 11. Omkoopschandaal

  De hoogzwangere Renske is een wrak omdat Danny haar nog altijd niet wil zien. Ze wordt gek alleen in haar grote huis en overweegt om naar haar ouders terug te keren. Solange daarentegen ziet het leven weer door een roze bril. Sinds ze weet dat Italo nog niet geslapen heeft met Tessa is ze er zeker van dat de voetballer in no time weer helemaal van haar zal zijn. Liz heeft het hart van haar edelman al veroverd, maar het is de vraag of ze al klaar is voor een huwelijk. De politie verdenkt er Jokke, de voorzitter van Heros, van betrokken te zijn bij het omkoopschandaal en houdt hem aan.

 12. 12. Race tegen de Klok

  Niets staat nu nog het geluk van Renske en Danny in de weg, zo lijkt het. Solange raakt ver heen. Italo moet een race tegen de klok houden. Liz hervindt zichzelf. Melanie zet alles op alles om Jeffrey terug te winnen, maar of dat genoeg is....

 13. 13. Moederziel en Kinderleed

  Denny bewijst zich als trotse en tedere vader voor baby Levi. Hij stopt hem zelfs in bad.

Alle Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Jeffrey Woesthoff

13 afleveringen

Solange Ferrero-de Reuver

13 afleveringen

Italo Ferrero

13 afleveringen

Danny Doornbos

13 afleveringen

Renske Doornbos-Veldman

13 afleveringen

Liz Duivendrecht

13 afleveringen

Melanie Zonderlandt

13 afleveringen

Rutger Carolus

13 afleveringen

Gio Goudzand

13 afleveringen

Madonna Duprie-Zonderland

13 afleveringen

Hidde Storm

13 afleveringen

Tessa Carolus

12 afleveringen

Oberon van Ravenzwaai

4 afleveringen

2 afleveringen

Wesley van Duin

2 afleveringen

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.