• 11.252 nieuwsartikelen
 • 163.432 films
 • 10.398 series
 • 30.303 seizoenen
 • 617.855 acteurs
 • 193.880 gebruikers
 • 9.023.357 stemmen
Avatar
 
banner banner

Deadline - Seizoen 2 (2010)

3,50 8 stemmen

Show titel: Deadline

IMDb beoordeling: 6,9 (137)

Afleveringen: 12

Speelduur: 10 uur

Ontwikkeld door: Robert Kievit

Met: Derek de Lint, Nasrdin Dchar en Leon Voorberg

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zaterdag 6 maart 2010

Eerst uitgezonden op: Nederland 1 (Nederland)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Deadline

In Deadline draait het om een speciaal opgericht anti-terreurteam dat onder hoge tijdsdruk bijzondere, hoogst delicate en geheime opdrachten moet uitvoeren. Zo krijgt het team onder meer te maken met een gijzeling, een bomaanslag, een wraakactie en een spionageaffaire. De zaken die moeten worden opgelost vragen om uitzonderlijk opereren op en over de rand van de wet. Terwijl allerlei onderhuids gistende emoties in bedwang moeten worden gehouden, ziet het veelzijdige en veelkleurige team zich telkens weer gesteld voor persoonlijke, politieke en praktische dilemma's.

Afleveringen Seizoen 2 (2010)

 1. 1. Thuisfront

  6 maart 2010 (50 minuten)

  Terug van een Uruzganmissie, zoekt Heleens oude maatje Martijn dringend contact met haar. Maar voor hij kan vertellen wat hij in Afghanistan ontdekt heeft, wordt de kazerne gebombardeerd.

 2. 2. Ultimatum

  13 maart 2010 (50 minuten)

  Als AIVD-hoofd Liesbeth Donker beseft dat Zorgvlieds geheime team speurt naar een heikele gebeurtenis in Afghanistan, zet ze dissident Lankhorst onder druk om zijn oude teamleden te ontmaskeren. Ook de Mossad heeft belang bij zijn informatie. Wanneer Lankhorst weigert terug te keren naar Nederland, wordt hem een ultimatum gesteld.

 3. 3. Vuurdoop

  20 maart 2010 (50 minuten)

  Rellen tussen moslimjongeren en een extreemrechtse partij lopen uit op een gruwelijke actie tegen gesluierde vrouwen. Via haastige infiltratie in beide kampen probeert het Deadline-team nieuwe aanslagen voor te zijn.

 4. 4. Eindtijd

  27 maart 2010 (50 minuten)

  Tijdens een vlucht naar Amsterdam komt Edwin erachter dat hij in een vliegtuig zit vol leden van een christelijke sekte. Ze vieren de "Eindtijd" en willen crashen op het zondige Amsterdam. Edwin beleeft de benauwdste momenten van zijn leven als hij, samen met het Deadline-team op de grond, alles doet om deze catastrofe te voorkomen.

 5. 5. Vluchtweg

  3 april 2010 (50 minuten)

  Een Afghaans jongetje ontsnapt ternauwernood aan een moordpartij in een asielzoekerscentrum, die uitloopt op een ijzingwekkende gijzeling. Paniek bij de AIVD, meldt dubbelspion Lankhorst. Is er soms een verband met de Afghanistanzaak? Terwijl Heleen het jongetje zoekt, dringt Sonja zich aan de moordenaar op, om daar achter te komen.

 6. 6. Oranjebitter

  10 april 2010 (50 minuten)

  Terwijl een ontsnapte psychopaat achter Máxima aanzit, wordt haar beveiliging ernstig in gevaar gebracht door een conflict tussen de AIVD en het Koninklijk Huis.

 7. 7. Sluipmoord

  17 april 2010 (50 minuten)

  Zomaar ineens vallen wandelaars flauw, stort een fietser in en verdrinkt een visser. Het Deadline-team vindt aanwijzingen voor een poging tot een aanslag met zenuwgas. Wie is de terrorist? Waar zal hij opnieuw toeslaan? Terwijl het team probeert zijn motieven te achterhalen om een ramp te voorkomen, dreigt het zelf slachtoffer te worden.

 8. 8. Bijvangst

  24 april 2010 (50 minuten)

  Een Pro Privacy-actiegroep ontvoert minister Zorgvlied en, onbedoeld, haar persoonlijk adviseur Maat. Een intieme kwestie in Zorgvlieds leven dreigt aan het licht te komen.

 9. 9. Bloedband

  1 mei 2010 (50 minuten)

  Vanuit verschillende hoeken komen aanwijzingen voor een mogelijke aanslag op de herdenkingsdag van Auschwitz. Via Dahlia en de Mossad komt het Deadline-team een oude bekende op het spoor.

 10. 10. Callgirl

  8 mei 2010 (50 minuten)

  De gewaagde inbraak van Lankhorst in de computer van Donker levert het Deadline-team een spoor op dat naar de Afghanistanzaak leidt. Sonja moet undercover op een wapentransactie af: Als callgirl. Mimoun wordt heen en weer geslingerd tussen angst en afkeer, zeker als Sonja tot het uiterste moet gaan om haar dekmantel niet te verspelen.

 11. 11. Hinderlaag

  15 mei 2010 (50 minuten)

  De AIVD luistert een gesprek tussen Maat en Zorgvlied af. Donker luistert mee. Ze schrikt enorm als ze Maat hoort vertellen over de foto uit haar laptop. Alle personen zijn inmiddels in kaart gebracht, behalve de man met de staalblauwe ogen. Donker eist dat er meteen tot actie wordt overgegaan: Maat en Zorgvlied moeten uit de weg worden geruimd en liefst Lankhorst ook want die heeft haar verraden.

 12. 12. War Follows You Home

  22 mei 2010 (50 minuten)

  Woedend omdat Donker niet wordt aangepakt, waardoor de levensgevaarlijke handel in nucleaire wapens ongestoord kan doorgaan, zoekt het Deadline-team een manier om haar te nekken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.