• 10.800 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.990 stemmen
Avatar
 
banner banner

Oud Geld - Seizoen 2 (1999)

3,92 13 stemmen

Show titel: Oud Geld

IMDb beoordeling: 8,7 (158)

Afleveringen: 9

Speelduur: 6 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Maria Goos

Met: Eric van der Donk, Jacqueline Blom en Mark Rietman

Oorsprong: Nederland

Datum van release: dinsdag 12 januari 1999

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Oud Geld

De welgestelde familie Bussink probeert tevergeefs haar goede naam en financiële imperium staande te houden in een tijd waarin tradities verdwijnen en de geldhandel agressiever en internationaler wordt. We volgen de familie Bussink vanaf het moment dat Splinter Bussink afscheid neemt als directeur van zijn bank, die opgeslokt wordt door de internationale Holland Bank, met zoon Kiet in de directie van de nieuwe bank. De verandering heeft ook in de familiesfeer veel gevolgen.

Afleveringen Seizoen 2 (1999)

  1. 1. Een Beetje Deining

    12 januari 1999 (45 minuten)

    Kiet's thuiskomst uit het ziekenhuis zal worden gevierd met een familiebijeenkomst, die vooral gezellig moet worden. Iedereen vraagt zich af of het wel echt een ongeluk was. Kiet gedraagt zich een tikje vreemd. Terwijl Splinter en Pup een beleggingsclubje probeert gerust te stellen, wordt Jan Bakx gesignaleerd bij de Bussink Bank. Kennelijk is hij terug uit het buitenland en hij voert duidelijk iets in zijn schild. Als Sonja gaat uitzoeken wat er aan de hand is, wordt er een tipje van de sluier opgelicht...

  2. 2. Een Hele Uitdaging

    19 januari 1999 (45 minuten)

    Iedereen is bezig met nieuwe uitdagingen. Cathrien gaat werken in de artsenpraktijk van Bram. Erik drinkt niet meer, en wil uit zijn band stappen. Er moet een nieuw dak op het landhuis, vanwege de boktorren. Als het aan Splinter ligt moet Maud er uit. Maar Maud laat de inboedel taxeren door Ole. Elisa gaat haar eerste 'Art Party' geven, hoewel Kiet er niets in ziet. En dat net als hij weer voor het eerst naar de bank gaat. Als Sonja hem inlicht over de plannen van Vakx, besluiten ze samen een reddingsplan voor de Bussink Bank te bedenken.

  3. 3. Kiboeng

    26 januari 1999 (45 minuten)

    De top van de HollandBank en de Bussink Bank gaat op survivaltocht op de Veluwe om elkaar beter te leren kennen. Splinter denkt aan een wandeling met een luxe diner na, maar dat blijkt wat anders uit te pakken. Terwijl de bloedgroepen proberen te te mengen weten Sonja, Kiet en WK dat er straks een hele andere bloedgroep bijkomt. De rest van de familie Bussink houdt intussen familieberaad over Kiet en het 'ongeluk'

  4. 4. Grote Schoonmaak

    2 februari 1999 (45 minuten)

    Kiet wil uit de directie stappen. Maar zodra hij de bank betreedt blijkt dat hij te laat is met dit plan. Het onheil is geschied. Het reddingsplan van Sonja en Kiet krijgt vastere vormen, maar is nog geheim. Splinter heeft het zwaar te verduren. Ze moeten Maud opvangen na het pensioen van Mietje. En Kiet komt met de grote onheilstijding over de bank. De verhalen van Bram zijn voor Cathrien vrij verwarrend. Wat is er toch met de praktijk? Elise bereidt haar 'Art Party' voor.

  5. 5. Unplugged

    9 februari 1999 (45 minuten)

    Kiet heeft het plan voor het Bussink Marketing Fonds bijna klaar. Sonja is enthousiast. Op de personeelsbijeenkomst van de Bussink Bank waar de overname wordt aangekondigd, kunnen ze er echter nog niets over zeggen. En terwijl Elise veel succes heeft met haar Art Party, gaat Kiet eten met Erik. Voor Splinter is het de verdrietigste dag van het leven. Guusje probeert hem te helpen en stuurt de wanhopige Maud terug naar de Wildvanck.

  6. 6. Sans Racune

    16 februari 1999 (45 minuten)

    Het beleggingsmodel dat Kiet met Sonja heeft bedacht werkt uitstekend. Sonja wil overstappen naar de Bussink Bank, maar dat gaat zomaar niet. Splinter en Guusje bereiden een verblijf in hun huis in Frankrijk voor. Nu Maud gewond en wel weer bij hen terug is, moet ze maar mee. Bram gedraagt zich vreemd in de praktijk, en Cathrien ruikt lont. Ole hoort eindelijk weer iets van zijn Iconen. Hij wil een nieuw veilinghuis oprichten om de spullen van de Wild-vanck te gaan veilen.

  7. 7. Een Tijdelijk Dipje

    23 februari 1999 (45 minuten)

    De familie Bussink mag spullen van de Wildvanck uitzoeken. Dat lonkt confrontatie uit zeker als Elise haar plannen ontvouwt. Kiet eist van Elise dat ze de boekhouding van de Art Parties regelt met een accountant. Iedereen is onder de indruk van de resultaten van het Bussink Marketing fonds. De redding van de Bussink Bank lijkt nabij, hoewel Cathrien begrijpt dat Bram in financiële problemen zit. En met de iconen van Ole is iets vreemds aan de hand.

  8. 8. Ritmestoornis

    2 maart 1999 (45 minuten)

    Dat het even wat minder gaat met het beleggingsmodel van Kiet, hoort er gewoon bij. Het is alleen de vraag of iedereen zoveel geduld heeft. Als er geruchten over fraude komen lijkt het tij niet meer te keren. Cathrien en Ole zijn een beetje in de war. Cathrien twijfelt over haar werk. De iconen van Ole blijken vervalsingen. De veiling van de spullen van de Wildvanck brengt niet zoveel op voor Ole. En hij moet ook Pulp nog terugbetalen vanwege haar lening voor de iconen.

  9. 9. De Afrekening

    9 maart 1999 (45 minuten)

    Bakx heeft aangifte gedaan van fraude bij de Bussink Bank. Terwijl Kiet ziet dat de koersen weer stijgen, en dat zijn model dus perfect werkt, maakt een rechercheteam zich op voor de inval..Ole verkoopt zijn nep-iconen, en vraagt iedereen die avond mee uit eten. Dat wordt een gedenkwaardig samenzijn.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.