• 9.378.285 stemmen

Evert_45 - Seizoen 1 (2017)

- Nog geen stemmen

Show titel: Evert_45

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Afleveringen: 11

Ontwikkeld door: Matthijs Bockting en Pieter van den Berg

Met: Christopher Parren, Maurits van Brakel en Peter Rene

Oorsprong: Nederland

Datum van release: dinsdag 18 april 2017

Eerst uitgezonden op: YouTube (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Evert_45

Hoe moet het geweest zijn om als jonge jongen te leven tijdens de Tweede Wereldoorlog? Evert is een jongen van 13 die net zoals veel andere jongeren vlogt op Youtube en een Instagram kanaal heeft waar hij vertelt over zijn leven. Maar Evert is niet zoals al die andere jongeren. Evert leeft namelijk ik 1945. Evert neemt de kijker mee in de avonturen uit die tijd. De broer van Evert, Joris, zit ondergedoken voor de Duitsers. Samen met zijn broer Klaas gaat Evert hem zoeken. Maar onderweg gebeurt er van alles, wat de tocht er niet gemakkelijker op maakt.

Afleveringen Seizoen 1 (2017)

1. 1. Hoi! Ik Ben Evert!

18 april 2017 (05 minuten)

Als Evert te horen krijgt dat zijn oudere broer vermist is, proberen hij en zijn broer Klaas hun ouders te overtuigen om op pad te gaan en hem te gaan zoeken. Maar het is 1945 en nog steeds oorlog, waardoor de vader van Evert en Klaas weigert de twee jongens te laten gaan.

2. 2. We Moeten Weg

18 april 2017 (03 minuten)

Het is Evert en Klaas toch gelukt hun vader te overtuigen om op pad te gaan. Waar Evert probeert het begin van de reis gezellig te houden, is Klaas de serieuze van de twee. Klaas heeft namelijk de verantwoordelijkheid gekregen over zijn jongere broertje Evert.

3. 3. Beroofd door een Duitser en Verdwaald!!

21 april 2017 (07 minuten)

Onderweg komen Evert en Klaas tot de ontdekking dat ze verdwaald zijn. En hun vader had ze nog wel zo goed uitgelegd hoe ze moeten lopen. Als ze onderweg op een Duitse wachtpost stuiten, blijken de Duitsers een stuk minder vriendelijk dan gehoopt.

4. 4. Vliegtuig uit de Lucht Geschoten in Nederland

24 april 2017 (04 minuten)

Evert en Klaas zijn zonder kleerscheuren ontsnapt aan de twee Duitsers als ze op de hei vliegtuigen over zien vliegen. Evert hoort meteen dat het hier om Duitse én Engelse kisten gaat. Als één van de vliegtuigen uit de lucht geschoten wordt, moeten Evert en Klaas rennen voor hun leven.

5. 5. Piloot Zit Vast in Boom!! Met Chocola

27 april 2017 (05 minuten)

Evert en Klaas ontdekken de Engelse piloot die net op tijd met zijn parachute heeft ontkomen uit het neerstortende vliegtuig. De piloot is gewond en vraagt Evert en Klaas hem te helpen. En voor het eerst in hun leven krijgen Evert en Klaas een heuse reep chocola!

6. 6. Deur Ingetrapt door Boze Duitser

28 april 2017 (04 minuten)

Evert en Klaas zitten bij een boer in de schuur ondergedoken, samen met de Engelse piloot. Dan staan er plotseling Duitsers voor de deur van de boer. En ze zijn maar naar één iemand op zoek: de Engelse piloot.

7. 7. Buurman Doodgeschoten

30 april 2017 (04 minuten)

Evert en Klaas zien voor het eerst de gevolgen van hun acties. De buurman van de boer is ter represailles doodgeschoten, omdat de Engelse piloot nog steeds niet gevonden is. Evert en Klaas moeten hard hun best doen om de moed er in te houden, tijdens hun reis.

8. 8. Verlaten Spookdorp Gevonden

1 mei 2017 (04 minuten)

Als Evert en Klaas op een verlaten spookdorp stuiten ontdekken ze dat hier mensen hebben gezeten. Evert en Klaas gaan op zoek naar aanwijzingen dat hun grote broer Joris hier ook is geweest.

9. 9. Moffen in het Bos???!!

2 mei 2017 (03 minuten)

De reis van Evert en Klaas gaat verder door het bos, als ze op een vrouw stuiten. De twee broers durven de vrouw niet aan te spreken, omdat ze bang zijn dat de Duitsers in de buurt zijn. Maar dan blijkt de vrouw informatie over hun broer Joris te hebben.

10. 10. In de Auto van een Nazi

3 mei 2017 (03 minuten)

Evert en Klaas keren huiswaarts en hebben nog een lange reis voor de boeg. Als ze kunnen meeliften met een auto, blijkt er een nazi achter het stuur te zitten!

11. 11. Knal!! We Zijn Bevrijd!!!

5 mei 2017 (03 minuten)

Bij thuiskomst komen Evert en Klaas er tot hun vreugde achter dat Joris ook weer huiswaarts is gekeerd. En ze zijn bevrijd door de Canadezen en Amerikanen!

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.