• 9.370.299 stemmen

Unrated: The Movie (2009)

Horror | 81 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: Unrated

Oorsprong: Duitsland

Geregisseerd door: Timo Rose en Andreas Schnaas

Met onder meer: Andreas Schnaas, Timo Rose en Eleanor James

Plot Unrated: The Movie

Frank, een dilettante en genante flutregisseur, voert vier acteurs naar een bouwvallige blokhut om daar een film te draaien. Ze vinden er een vreemd boek; 'het boek de nachtmerries'. Het duurt niet lang of er komen zombies, monsters, demonen en Karl the Butcher uit het hiernamaals om een groots bloedbad aan te richten.

Karl the Butcher

Slice Face / Death Trooper / Zombie

Fat Zombie / Ragnator

Hellhound

The Book Keeper

avatar van dominion

dominion

ik had veel van deze film verwacht omdat hier timo rose en andreas schnaas hier samenwerken maar dit was te erg voor woorden de camerawerk is amateuristisch en de acteerwerk is te erg voor woorden dit is officieel de slechtste film ooit van andreas schnaas en timo rose want het word ook niet serieus genomen er zit ook heel veel gezang in maar toch heb ik me vermaakt het was zo slecht dat het lachwekkend wordt

avatar van stinissen

Super slechte film het lijkt wel een vroege 8mm filmn is ook niet om aan te zien wat wel goed om aan te zien was die mooie blonde dame met de naam Annika Strauß.

avatar van jordandejong

jordandejong

Matige film die pas later echt leuk wordt. De eerste 45 minuten worden gevult met slecht acteerwerk,seks en domme soundeffecten die je in een kinder tekenfilm zou verwachten. Daarna begint het wat leuker te worden. De demonen die uit de hel komen zijn best leuk, zeker omdat er wat bekende figuren bij zitten (Karl the butcher, de dikke zombie van Zombi 2 en the Melting Man .) De gore (die er lekker over the top uitziet) begint dan ook pas. Minpunt is dan wel weer dat de film een deel musical is. En als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het toch wel musicals.

2,5* de gore en horrorfiguren kunnen niet voor een voldoende zorgen doordat het eerste 3 kwartier verloren gaat aan slecht acteren,seks en achterlijke soundeffecten.

avatar van dominion

dominion

Vond het musical gedeelte juist wel grappig.

Vooral die domme teksten waren geniaal.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Eleanor James Explosief einde, waarin ze halfnaakt schittert in een conclusie die enkel en alleen om ouderwets (Duits) bloedvergieten draait. Na haar fijne rol in Slasher House (2012) is ze vanaf nu écht een horror chick die in de gate gehouden moet worden. Eerste helft helaas een beetje een tegenvaller, vooral door de ontzettend gare rol van Timo Rose himself als homoseksueel met een aparte vrouwenfobie. Immuun voor al het rondborstige goede van deze wereld. Nog een aantal andere zaken vallen buiten de boot, maar zijn daarentegen wel erg vermakelijk. Het musical nummer tussendoor is hilarisch (had je Karl the Butcher ooit eerder zo gezien?) maar de slapstick en cartoony sound effects zijn helaas compleet van de pot gerukt.

De minutenlange sekstelefoon reclame is trouwens het hoogtepunt. Waarschijnlijk overschreed dit het budget dusdanig, dat ze het niet bij een kleine gimmick konden laten en er vol gebruikt van hebben gemaakt. Heerlijk!

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV

Leuke film, heb ervan genoten! Altijd leuk om Karl the Butcher te zien moorden (en sterven)

avatar van Noodless

Noodless

Tja, wat was me dat

Ongelooflijk slecht in het eerste gedeelte, maar toch krijgt de kijker een verrassend tweede gedeelte dat nog best leuk is qua gore en de verschillende demonen uit de hel. Daarbij totaal uit de pot gerukte ideeën die langs komen zoals die seksreclame en de belachelijke musical scènes. Anderzijds kon je wel in die seksreclame een rondborstige dame bewonderen. Het geheel is zo amateuristisch wat acteerwerk, camerawerk en setting betreft. Geen ster zat er duidelijk in, maar gelukkig weet het tweede gedeelte toch wat te entertainen. Toegegeven, er zaten op het einde wel een paar mooie shots in zoals een naakte Eleanor James die in een crazy bloederig einde haar mannetje weet te staan. 3/10