• 9.370.192 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Thomas Dixon

Met onder meer: Paula Bellin, Paul Adamo en Rik Billock

Plot The Korean

"Two Guns, One Knife, No Mercy"

Een crimineel wordt verraden door zijn vier vennoten. Met slechts een paar uur te gaan tot aan zijn arrestatie, zint hij op wraak en probeert hij de verantwoordelijken op te sporen. Kunnen deze vier criminelen overleven als ze worden opgejaagd door... The Korean?

avatar van Rayuka

Rayuka

Hmm ja het plot leek me wel wat.
Film valt me erg tegen heb hem niet eens uitgekeken.
Dat gespring van de scene's maakte het lastig om het te volgen.
En waar slaat die scene op Dat Lee die gast in de gevangenis bezoekt en hij tegen Lee konichiwa zegt? het is tog The Korean?

avatar van Mening

Mening

Helemaal met Rayuka eens. Ik kwam er ook niet doorheen. Het gespring van de scene´s en het zeer slechte acteerwerk maakt het onmogelijk om de film af te kijken.