• 9.099.014 stemmen

Geregisseerd door: Nikolaus Leytner

Met onder meer: Karl Merkatz, Ottfried Fischer en Karl Markovics

Gesproken taal: Duits

Plot Drei Herren

Drie mannen, die wonen in een gesloten inrichting in Oostenrijk, gaan in de vakantie naar een zomerkamp. Op weg daarnaartoe krijgt de chauffeur een hartaanval bij een klein dorpje. De drie denken dat ze de eindbestemming hebben bereikt. Ze voelen zich meteen thuis in het plaatsje en ontmoeten al snel nieuwe mensen. Als de dorpbewoners horen dat drie gekken zijn 'ontsnapt', ontstaat er een jacht, alleen niemand weet dat de schijnbaar ongevaarlijke nieuwelingen de drie zijn waarnaar ze op zoek zijn.

avatar van Darbie

Darbie

Een 'Komedie' sla ik eigenlijk altijd over, een Duitse (of Oostenrijkse) 'Komedie' kijk ik NOOIT.

En laat " Drei Herren" nu de uitzondering zijn die elk principe nodig heeft; geestig, inventief, fris, prettig en bovendien ook écht leuk. Compliment.