• 9.377.836 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Duitsland

Geregisseerd door: Imogen Kimmel

Met onder meer: Charlotte Brittain, Lee Ross en Annette Badland

Plot Secret Society

"A Romantic Comedy of Generous Proportions"

De twintigjarige Daisy lijdt aan overgewicht maar wordt aanbeden door haar werkloze echtgenoot, die ervan droomt ooit geld te kunnen verdienen aan erotische postkaarten van Daisy. Maar ondertussen lopen de schulden hoog op en besluit Daisy te gaan werken in een fabriek. Daar ontmoet ze Marlene, die in het geheim samen met haar gezette vriendinnen sumoworstelwedstrijden organiseert in haar Secret Society. Daisy besluit mee te gaan doen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Daisy / Great White Jellyfish

Marlene / Priestress of Elements

Beth Trailor / Amazon Woman No. 1

avatar van stinissen

Zeer vermakelijke typische Britse film , echt de moeite waard.

avatar van leka

leka

Geinige onschuldige familiefilm voor de regenachtige zondagmiddag

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Heel leuk gegeven en de film begint wel aardig. Gaanderweg dacht ik , komt niet in de buurt van Kinky Boots maar ok. Weer wat verder dacht ik was Full Monty toch een stuk beter. Het wordt langdradig en dan een razendsnel afgeraffeld einde. Daisy ziet van achter haar man op t.v. de dames één voor één verliezen en sluipt dan weg. De volgende scene staat ze ineens in de ring, wint net en is ineens de kampioen. Dat had toch echt een heel stuk beter uitgewerkt moeten worden. Kwartiertje er af in het voorgaande deel van de film en hier tien minuten erbij.

Acting is ok en filming ook wel maar editing beneden de maat, kan ook aan de producer gelegen hebben. Zonde.

Helaas ik had graag een 3.5 gegeven en later een 3 maar er blijft slechts 2,5 over.

avatar van ikkie01

ikkie01

Dat laatste stuk vd film is echt zonde, verder leuke film.

avatar van jikamajoja

jikamajoja

Ben helemaal akkoord met "breedbeeld". Het gegeven is subliem en de film begint erg leuk.

Helaas is de acteerprestatie van sommigen beneden alle peil, waardoor je soms denkt dat je naar een B-movie aan het kijken bent. Jammmer, er had echt meer ingezeten.