• 9.370.997 stemmen

Geregisseerd door: Jan Sardi

Met onder meer: Adam Garcia, Giovanni Ribisi en Amelia Warner

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Love's Brother

De verlegen en onzekere Angelo is hopeloos op zoek naar een geliefde en gebruikt, in een laatste poging om nog een meisje te versieren, een mooie foto van zijn broer om een knappe Italiaanse naar zijn geboortedorp te lokken. Het meisje wordt echter op slag verliefd op de man van de foto, en het zal Angelo heel wat moeite kosten om de dame voor zich te winnen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van morpheus

morpheus

Heb deze film op mijn pc staan. Ga ik van het weekend eens rustig kijken. Normaliter ben ik niet zo'n fan van Giovanni Ribisi maar we zullen zien.

avatar van Odie

Odie

Rustige, mooie film.

avatar van Sproetje

Sproetje

saai en voorstelbaar.

niet echt mijn type film.

avatar van JanReintjens

JanReintjens

Geweldige film met een ontzettend mooie vrouw;Amelia Warner.

Echt een ondergewaardeerde film!

avatar van knibbel

knibbel

Ik vond dit een hele mooie film die op je gevoel inwerkt.

Het meisje dat uit Italie over kwam was echt oogverblindend.

Ik ben ook niet het type van Romantische films maar van deze heb ik echt genoten.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Aardige film met een aardig gegeven wat aardig wordt uitgewerkt, maar niet ten volste wat mij betreft. Ik had hier en daar nog wel een wendingetje verwacht, maar die bleven uit. Jammer, maar zoals ik al zei: heel aardig. 3 *.

avatar van tjitta

tjitta

Gewoon een mooie film.

avatar van gauke

gauke

Deze romantische film over twee broers, die elkaars tegenpool waren, maar onafscheidelijk, was een mengeling van kitsch en nostalgie, met de katholieke kerk alom vertegenwoordigd. De film werd opgenomen in mooie warme kleuren en speelde in Australië, jaren vijftig bij geïmmigreerde Italiaans fabrieksarbeiders. Het verhaal was voorspelbaar en lang van stof en de regisseur had gezorgd voor een aantrekkelijke en goed spelende cast.