• 9.373.582 stemmen

Geregisseerd door: Jonatan Etzler

Met onder meer: Marcus Vögeli

Gesproken taal: Zweeds

Plot Samlag

Felix en Sofia zijn een stel dat samen wakker wordt in bed. Ze beginnen te vrijen en Felix wil verder gaan, maar Sofia is niet in de stemming. Felix zegt voor de grap dat hij haar wel wil betalen om haar van gedachten te doen veranderen. Dit loopt echter uit de hand en achteraf vinden ze het moeilijk om in het reine te komen met hoe dit hun relatie heeft veranderd.

avatar van John Milton

John Milton

INTERCOURSE on Vimeo (NSFW)

Ik had Etzlers Get Ready with Me (2019) laatst ook al gezien, en ondanks dat ik die niet slecht vond, bleef het wat ongrijpbaar. Dat was deze niet, al herken ik dit ongemak gelukkig nergens. In jeugdige onbezonnenheid doet men rare dingen (ik weet er genoeg van), maar hoe dit een eigen leven gaat leiden is wel erg zonde van zo’n jonge liefde.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

John Milton schreef:

INTERCOURSE on Vimeo (NSFW)

Bedankt voor de link, kon hem zo snel niet vinden. Jouw 3* voor “Get Ready” verbaasde me lichtelijk, bij mij kwam hij aan als een bom. Maar hij greep je niet? Maargoed, hoort eigenlijk bij die film. Rollenspellen zijn prima, maar je partner willen betalen kan behoorlijk pijnlijk overkomen, lijkt me.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Zojuist eindelijk afgekeken, maar dat bloederige had voor mij niet gehoeven. Die laatste woorden uit de film, zou daar nog wat mee bedoeld worden? Die scène leek mij veelzeggend.