• 9.374.165 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Haynze Whitmore

Met onder meer: Bill Moseley, Chalet Lizette Brannan en Eve Mauro

Plot Crepitus

De zeventienjarige Elizabeth en haar jongere zus Sam worden gedwongen naar het huis van hun overleden grootvader te verhuizen, omdat hun moeder gewelddadig is. Ze komen erachter dat er vreselijke dingen gebeurd zijn met hun familie in het verleden. Niet alleen dwalen er geesten rond in het huis, ze worden ook geterroriseerd door een kannibalistische clown genaamd Crepitus.

avatar van Harmonica Man

Harmonica Man

Bedankt MacHammerfan

Deze had ik al lange en breed klaar in woorden van gelijke strekking maar eindelijk staat hij er op, dat is het belangrijkst.

Ik ben fan van Bill Mosely en Lin Shaye en die zijn beiden van de partij. De 3,5 op imdb vind ik aan de lage kant want de film heeft een naar sfeertje en bewandelt de paden van het horror métier. De clown uit de titel heeft een aparte manier van communiceren maar is redelijk creepy. voor mij een krappe voldoende.