• 9.374.004 stemmen

Geregisseerd door: Nicholas Barton

Met onder meer: C. Thomas Howell, Luke Arnold en Viva Bianca

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Deadman Standing

"Every man has a breaking point. Hyde Park was his."

De uitgebluste wetshandhaver Mike McCluskie wordt gedwongen de stad Hyde Park te beschermen tegen de Ohio Railroad Workers en de Texas Cattle Men die de burgers van Hyde Park terroriseren. McCluskie zoekt steun bij de plaatselijke bordeelhoudster Rosie en James Riley, een jonge zwerver die lijdt aan tuberculose. Hyde Park verandert hierdoor in één van de meest bloedige en gewelddadige plaatsen in Amerika.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Dat dit een biografie is, is belachelijk voor woorden. Zelfs hilarisch. Het hele budget van deze prent is bijna grotendeels besteedt aan tekst. Actie is te verwaarlozen. Belachelijke situaties als een macho vent in een bar een hoer de strot wil door snijden, maar door tussenkomst van een ander met zijn staart tussen benen de aftocht blaast om vervolgens een potje te gaan janken omdat hij wat verkeerd heeft gedaan en zijn vader hem daarvoor met een pak voor zijn bips dreigt te geven en vervolgens later in de film met een riem half dood wordt geslagen door zijn vader omdat die dacht dat zoonlief was dood geschoten, maar iemand anders dat was. Vervolgens klonken veel pistoolschoten op klapperpistolen (en die van mij klonken veel beter in mijn cowboytijd als klein jongetje). De persoon in kwestie over wie deze film gaat, mag zich gelukkig prijzen dat die dood is. Wat een waardloze shit zootje. 1.0 voor de soms mooie landschappen.