134.906 gebruikers | 85.729 films | 31.052 regisseurs | 3.508.618 berichten | 4.930.899 stemmen

locatie: Films » Wishmaster (1997) » Info

Horror
90 minuten

geregisseerd door Robert Kurtzman
met Andrew Divoff, Tammy Lauren en Chris Lemmon

De film vertelt het verhaal van een boosaardige geest, een Djinn, die na eeuwen uit zijn slaap wordt gewekt. De Djinn kan alle wensen in vervulling brengen, maar op de één of andere manier zal deze wens zich altijd tegen de wenser keren. Dus kijk uit met wat je wenst.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2009, 17:21 uur
Leuk tussendoortje. Het verhaal is onredelijk naief. Als je even nadenkt zijn er bijna oneindig veel wensen mogelijk die de macht van de djinn direct ongedaan maken. Het stoorde mij niet zo erg : de film neemt zichzelf niet ernstig en omvatte voldoende actie en groteske horrorbeelden voor 90 minuten laidback ontspanning. Ook de humor is nooit ver weg.

deTuinman
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2009, 12:07 uur
Leuk om te weten:

Features numerous horror-movie actors, including Robert Englund (the A Nightmare on Elm Street (1984) movies), Angus Scrimm (Phantasm (1979)), Tony Todd (Night of the Living Dead (1990), the Candyman (1992) movies), Kane Hodder (various Friday the 13th (1980) movies), Reggie Bannister (Phantasm (1979)) and Ted Raimi (Darkman (1990), Army of Darkness (1992)).

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 november 2010, 16:24 uur
Is deze film eng??
Lijkt me niet egt of wel?

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 november 2010, 18:14 uur
lars-pixar schreef:
Is deze film eng??
Lijkt me niet egt of wel?

Nee, alleen bloederig.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2012, 18:55 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
' k vond het wel de moeite om te bekijken. Het begin en het einde was er misschien wel wat over (skeletten en vreemde beesten die uit mensen komen) maar in de rest van de film viel dit eigenlijk goed mee.
Bij de cast was er ook een oude bekende te zien, nl. Robert Englund (Freddy Krueger).