134.873 gebruikers | 85.644 films | 31.031 regisseurs | 3.506.792 berichten | 4.927.854 stemmen

Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (2001)

Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (2001)
77 stemmen | gemiddelde 1,60
mijn stem:
Verenigde Staten / Canada
Horror
91 minuten

geregisseerd door Chris Angel
met John Novak, A.J. Cook en Jason Connery

De lamp met de gemene Djinn wordt per toeval ontdekt door een universiteitsprofessor. Op een avond roept hij per ongeluk de geest op en al gauw breekt de hel los op de campus van de universiteit.

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 januari 2004, 12:31 uur
ai, ai, wat slecht zeg, al het goede in deel 1 en 2 komt nauwelijks nog naar voren, en wat blijft er over? Een onzinnige horrorfilm dat nauwelijks nog wat te bieden heeft, en enkel nog lachwekkend is. *

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 oktober 2004, 18:13 uur
Wishmaster 1 was een leuke horrorfilm, deel 2 ging ook nog wel vooral door Andrew Divoff die duidelijk met veel plezier zijn rol als wishmaster invulde. In deel 3 speelt hij echter niet meer mee, en daarmee is meteen de enige reden om naar deze film te kijken weggevallen.

sebas83
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2005, 0:57 uur
vind ik ook kon hem niet eens afkijken

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2005, 19:06 uur
deel 1 en 2 vond ik wel goed daarom wou ik deel 3 ook wel zien maar , deel 3 is echt triest ik heb er spijt van dat ik deze gehuurt heb , zo slecht vooral omdat iemand anders de Djinn speelt

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2005, 12:20 uur
Enkel deel 2 heb ik nog niet gezien. Dit deel 3 is toch wel het minste uit de reeks. Geen originele moorden zoals in de andere films het geval was en we krijgen een slechte Djinn. Die van film 1 was een pak beter. Daar kwam nog wat dreigen uit. Deze lijkt wel weggelopen uit de Power Rangers.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2005, 10:25 uur
Film Pegasus schreef:
Enkel deel 2 heb ik nog niet gezien.

Als je deel 1 goed vind, vind je deel 2 beslist ook goed te pruimen (vond hem zelfs wat leuker dan deel 1...) dit deel is gewoon VERSCHRIKKELIJK, vooral zonder Andrew... 0,5!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 augustus 2005, 0:43 uur
Wel lekkere grieten in dit deel

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2005, 11:49 uur
Wat een afknapper na de mooie delen 1 en 2 is dit wel een behoorlijk slechte opvolger en het vierde deel haalt ook niet meer het goede niveau van de eerste 2 delen.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 januari 2006, 23:40 uur
Net dit deel gekeken, dacht dat ik hem al gezien had maar kon me er weinig van herrinneren. Deze film kwam in het begin echt over als zon b-film (is het wellicht ook).
Groot minpunt is dat Andrew Divoff niet meespeelt wat de Djinn ook een stuk, hoe zal ik het zeggen minder meaner naar voren komt.

Het verhaal is eigenlijk minder dan in de vorige delen, de wekker is een echte sissy jankt om alles en dat vind ik een beetje jammer maar goed.

Erg jammer dat deze film zo teleur heeft gesteld maja we gaan over een paar uurtjes deel 4 kijken en hopen dat dat deel wat beter wordt dan dit deel.

Ik zit te twijfelen tussen 2 en 2.5 ster, na even nagedacht te hebben heb ik besloten 2.5 uit te delen omdat ik de vorige films zo goed/leuk vond en de Djinn nog steed ruled :p

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2007, 20:25 uur
Inderdaad wel duidelijk een B-film. Beetje lullig verhaal, beetje "teen"-griezelfilmpje zonder ook maar één spannend moment.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juli 2007, 10:43 uur
bah !slecht ! >:(

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 september 2007, 18:06 uur
Crap, zonder Andrew Divoff als Wishmaster blijft er niks meer over. Slecht verhaal, een Wishmaster die niet enger is dan een lief klein poesje. En dan de stem van de Djinn.... belachelijk!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 november 2007, 0:09 uur
Slechtste deel uit de reeks !
niet goed afgewerkt en helemaal niet eng !
2.5 ster eigenlijk nog te veel maarja

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2008, 19:40 uur
Hier slaan ze de plank goed mis..Heel slechte horrorfilm en het laat de goede dingen uit deel 1+2 liggen.
Jammer1,0*

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2008, 14:02 uur
Overbodige film die niks goeds meer heeft. We kennen het nu wel en de grap is er vanaf.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2008, 11:06 uur
The fuck!

Waar de eerste twee delen nog erg amusant waren is dit echt rampzalig slecht. Weg is de lol, weg is Divoff (en zijn plaatsvervanger is in beide vormen echt niet te pruimen).

Weg ook de leuke gore en de geinige kills. Visueel compleet brak, acteurs zijn om te janken zo slecht, effecten vreselijk goedkoop.

Wat rest er dan ? Wel, helemaal niks. Vreselijk vervelend wanproduct dat helemaal niet thuishoort in dit anders leuke reeksje. Van deel 4 verwacht ik dan ook maar niks meer. Erg jammer.

Welverdiende 0.5*

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juni 2008, 19:16 uur
1e 2 delen: petje af! geweldig, maar dit was bedroevend! 3 wishes, en een hoop neprennen en lullen en terechte 0.5

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 mei 2010, 17:01 uur
acteren acteurs: 0,5
acteren nieuwe Djinn: 0,5
hoeveelheid moorden: 0,5
coolheid moorden: 1,5
1,0

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juli 2010, 3:17 uur
echt bijna alle derde delen zijn flop

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 april 2011, 14:52 uur
dat vind ik niet, deel 1 + 2 zijn goed, 3 + 4 ....NOT!!!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 mei 2011, 16:22 uur
Toch nog maar een iets betere mening..

Wat is dit een slechte film zeg. Zelfs al zou het los staan van the wishmaster serie is hij nog steeds een flop! Het is gewoon dat al het leuke uit de goede eerste delen weg is. Maar vooral die nieuwe djinn. Zo slecht. Ik heb me helemaal niet vermaakt tijdens deze film. De moorden was ook niet echt veel aan. En het waren er gewoon echt heel weinig! Veel te weinig!

Als je de eerste delen leuk vond, en ook al vond je ze niet leuk, dit is geen leuke film. De djinn is slecht, moorden zijn slecht, acteurs zijn ook nog eens heel slecht. Die djinn uit de eerste delen moet je er gewoon bij hebben.

Ik ben bang voor deel 4
heel erg bang dat die nog veel erger is. Haha grapje. Ik WEET dat hij veel erger is. Ik ga maar gewoon door met andere films.
Enne... Deze film is een slechte film voor het einde van de trilogie.

PS. Ik blijf ontkennen dat er een 4e deel bestaat!